Restart cu antrenorul Călin Moldovan pentru FC Brașov, într-un meci capital cu Poli Timișoara. ”Timpul nu este aliatul nostru până la ora jocului”

Adi MARICA 19 Nov. 2021, 10:12 Liga 2
Restart cu antrenorul Călin Moldovan pentru FC Brașov, într-un meci capital cu Poli Timișoara. ”Timpul nu este aliatul nostru până la ora jocului”

Cu un nou antrenor, FC Brașov speră să iasă din criza prelungită din campionat, ajunsă la șase eșecuri consecutive! Sâmbătă, de la ora 12:30, va întâlni pe Tineretului Poli Timișoara, o altă echipă aflată în suferință. ”Jucătorii nu au de ce să stea cu capetele plecate, este o situație grea, dar, împreună, vom încerca să revenim pe linia de plutire”, spune Călin Moldovan.

Călin Moldovan a fost prezentat miercuri ca antrenor principal la FC Brașov și are la dispoziție doar trei antrenamente înaintea jocului cu Poli Timișoara. Fostul antrenor al Coronei, echipa de la care în vară s-a cesionat locul în Liga 2, iar el a fost dat la o parte, preia FC Brașov într-un moment în care vine după șase eșecuri consecutive, se află pe locul 16 din 20, cu 9 puncte, și urmează să aibă un joc important cu o contracandidată la evitarea retrogradării, ocupanta locului 15, cu 11 puncte.

Călin Moldovan: ”Vestiarul trebuie să fie puternic”

Moldovan este conștient că nu are o baghetă magică pentru a face minuni, astfel că va lucra mult la moralul jucătorilor. ”Este clar că avem mult de lucru în toate compartimentele și vom încerca să remediem cât mai repede aceste probleme. Timpul nu este aliatul nostru până la ora jocului. Jucătorii nu au de ce să stea cu capetele plecate, este o situație grea, dar, împreună, vom încerca să revenim pe linia de plutire. Am văzut o schimbare în bine. Nu am o baghetă magică, astfel că voi lucra la moralul și psihicul jucătorilor și voi avea discuții cât mai multe cu ei. Vestiarul trebuie să fie puternic, iar, pentru mine, toți jucătorii din lot sunt importanți. Am câștigat barajele de promovare cu Corona cu jucători care au venit de pe bancă”, a spus Călin Moldovan.

Implicare, atitudine, bărbăție

Antrenorul brașovean a explicat ce le va cere jucătorilor la meciul cu bănățenii. ”Meciul cu Timișoara e cel mai important și doar pe pregătirea acestui joc ne concentrăm. Poli Timișoara este o echipă aflată și ea în suferință de puncte, dar și noi suntem obligați să facem totul să câștigăm jocul. Le voi cere jucătorilor implicare, atitudine și bărbăție”, a mai spus Moldovan.

Claudiu Pamfile înfruntă Brașovul

La gruparea bănățeană evoluează și brașoveanul Claudiu Pamfile. Fundaşul stânga de 24 de ani a început fotbalul la fostul FC Braşov și este jucătorul lui Poli Timişoara din vara anului trecut.

Pamfile a mai evoluat în Liga 3 la AFC Hărman și Minaur Baia Mare, iar în Liga 2 a jucat la FC Hermannstadt, grupare cu care a promovat în Liga 1.

”Sunt convins că va fi un meci greu, urât pentru că are o miză importantă. Pot spune că e un meci special. Cunosc toți jucătorii brașoveni, dar pe teren vom fi adversari. E un meci extrem de important pentru ambele echipe, iar cele trei puncte puse în joc sunt vitale și pentru noi și pentru brașoveni”, a spus Pamfile.

Meciul FC Brașov – Politehnica Timișoara, din cadrul etapei a 14-a din Liga a 2-a, este programat sâmbătă, de la ora 12:30, pe stadionul Tineretului.

Foto: FC Brașov și Leczki Jozsi (Mediafax Foto)

https://liga2.prosport.ro/seria-1/polistii-timisoreni-sunt-in-garda-pentru-jocul-de-la-brasov-unul-extrem-de-important-in-lupta-pentru-mentinerea-in-liga-2-schimbarea-de-antrenor-la-adversari-nu-l-impacienteaza-pe-nicolae-croitoru-19210296

https://liga2.prosport.ro/seria-1/calin-moldovan-prezentat-oficial-la-fc-brasov-nu-mi-a-pus-nimeni-pistolul-la-tampla-sa-revin-andrei-santa-va-continua-in-staff-nu-am-avut-bulan-ca-antrenor-19210269

https://liga2.prosport.ro/seria-1/oficial-primarul-coliban-si-a-dat-ok-ul-calin-moldovan-este-noul-antrenor-principal-al-fc-brasov-situatia-delicata-in-care-e-pus-ioan-marginean-19210147

https://liga2.prosport.ro/seria-1/lovitura-de-proportii-pentru-fc-brasov-cnsl-le-a-dat-dreptate-fotbalistilor-si-antrenorilor-lasati-in-aer-dupa-cesionarea-cu-corona-19209806

Adi MARICA 19 Nov. 2021, 10:12 Liga 2
Pe aceeași temă