Replică dură a lui Moldovan: „Dinu Gheorghe e ultimul om care poate vorbi despre caracterul meu! Toți știu cine e ‘acest mare președinte'”

Marius ANGHEL 30 Oct. 2013, 14:50 Liga 2
Replică dură a lui Moldovan:**

„Războiul” dintre Dinu Gheorghe și Viorel Moldovan continuă. Antrenorul Rapidului a reacționat după ce actualul președinte al Astrei a spus despre el că are un caracter îndoielnic.

Viorel Moldovan afirmă că Dinu Gheorghe a făcut performanță doar atunci când a avut la dispoziție bugete nelimitate, în timp ce el a preluat Rapidului într-o situație extrem de dificilă și încearcă să mențină clubul pe linia de plutire.

„Dinu Gheorghe este ultimul om care poate să vorbească despre caracterul meu. Nu m-a adus el la Rapid, el doar era președinte acolo. Să nu se mai laude, pentru că toată lumea știe cine este „acest mare președinte”. Când eram antrenor la Brașov și aveam probleme financiare, el dispărea cu săptămânile și nu răspundea la telefon. M-a pus antrenor la Brașov cu o săptămână înainte să înceapă campionatul, eu am venit în niște condiții speciale. În condiții foarte grele am terminat pe locul nouă, așa cum a reușit și Răzvan Lucescu cu un an înainte, dar el avea stabilitate financiară. Se consideră un mare președinte, dar a fost tot timpul doar la cluburi unde a avut bani și bugete nelimitate, iar în aceste condiții e foarte ușor să creezi echipe. Eu mă pot uita în ochii oricui, dar el nu poate face asta, e un laș. Nu are dreptul să vorbească despre mine sau despre caracterul meu”, a declarat Viorel Moldovan pentru Liga2.ro.

Scandalul dintre cei doi a plecat de la jucătorul Rapidului, Alexandru Ioniță II, fotbalist despre care Dinu Gheorghe a afirmat că ar putea fi cumpărat doar de Steaua. În trecut, Gheorghe a încercat să-l aducă pe tânărul Ioniță la Astra.

Articol scris de Victor STOICESCU

Marius ANGHEL 30 Oct. 2013, 14:50 Liga 2
Pe aceeași temă