Recea a coborât pe locul de baraj în Grupa A a play-out-ului. A pierdut cu Farul, iar Ripensia a depășit-o. Florin Fabian dă vina pe oboseală: ”E a doua deplasare la Constanța în decurs de o lună. N-am avut prospețime și luciditate”

Răzvan STÎNGĂ 19 Apr. 2021, 13:52 Liga 2

Florin Fabian, antrenorul echipei Fotbal Comuna Recea, a vorbit pe seama eșecului din etapa a 4-a a play-out-ului suferit de maramureșeni, în fața Farului, la Constanța, scor 1-3. În opinia sa, nu a fost corect faptul că pe parcursul unei singure luni, Fotbal Comuna Recea a făcut două deplasări la malul mării.

Cele două formații s-au întâlnit și în sezonul regular, pe 13 martie, iar Florin Fabian a pus eșecul de sâmbătă pe seama oboselii. Deplasarea a fost una lungă, iar echipa sa evoluase anterior pe teren propriu cu Metaloglobus, meci pe care antrenorul l-a catalogat ca fiind unul epuizant din punct de vedere fizic.

Florin Fabian: ”E a doua deplasare la Constanța în decurs de o lună, fapt inechitabil din punctul meu de vedere” 

Cu toate acestea Fabian a fost mulțumit de prestația jucătorilor săi, remarcând pasajele bune de joc din partea a doua, când Fotbal Comuna Recea a și marcat golul de onoare.

Este a doua deplasare la Constanța în decurs de o lună, fapt inechitabil din punctul meu de vedere. După un drum de două zile și un meci epuizant miercuri trecută cu Metaloglobus, n-am avut prospețime fizică și luciditate în unele momente ale jocului și asta a contat foarte mult. Ne-a lipsit și Akhmatov, pe care nu l-am avut nici acum o lună la Farul, dar cu toate acestea, am dominat adversarul, în special în repriza secundă.

Am luat două goluri în cinci minute, pe o lipsă de interpretare a jocului la două centrări ale gazdelor. Am încercat să revenim, păstrandu-ne aceeași filozofie de joc, am redus din handicap în repriza a doua, însă pe fondul jocului nostru ofensiv am fost surprinși din nou pe final” , a declarat Florin Fabian pentru Glasul Maramureșului.

Marius Coman s-a accidentat cu Farul! 

Fotbal Comuna Recea a plecat de la Constanța și cu anumite probleme de ordin medical în cadrul lotului. Cel mai bun fotbalist al ei în acest sezon, atacantul Marius Coman, s-a accidentat iar în acest moment nu se știe exact care e starea lui de sănătate, cât va absenta.

Marius Coman a ieșit de pe teren în partida cu Farul la mai puțin de 10 minute de la reluarea reprizei a doua. În locul său a intrat Paul Batin.

Sper ca accidentarea la coapsă a lui Coman să nu fie gravă și să-l avem pentru ultimele jocuri. Îmi felicit echipa pentru efortul și atitudinea arătată în această săptămână, sper să se rezolve problemele financiare cât de curând, pentru a ne putea mobiliza la maxim, pe meciurile care ne-au mai rămas, cu Slatina și U Cluj”, a completat Florin Fabian.

Fotbal Comuna Recea se luptă cu Ripensia pentru locul de baraj

Fotbal Comuna Recea a căzut pe locul de baraj după etapa a 4-a a play-out-ului, în Grupa A. A fost devansată de Ripensia, care a câștigat pe teren propriu cu Universitatea Cluj, scor 2-1.

Acum, maramureșenii sunt pe locul 5, cu 29 de puncte, la un punct de Ripensia. Sunt siguri, cel puțin, de locul de baraj, pentru că Pandurii și CSM Slatina nu mai au șanse să termine mai sus de ultimele două locuri ale grupei.

Runda următoare, Fotbal Comuna Recea va juca acasă cu CSM Slatina. Ripensia va evolua pe terenul celor de la Pandurii.

Foto: ACSF Maramureș Recea și FC Farul Constanța

 

Răzvan STÎNGĂ 19 Apr. 2021, 13:52 Liga 2
Pe aceeași temă