Reacțiile lui Ovidiu Stângă și Andrei Prepeliță, după amicalul Campionii FC Argeș – ”FC U” Craiova. Antrenorul oltenilor, remarcă la lupta la promovare. De ce se bucură că adversarele au câștigat în etapa a 16-a

Răzvan STÎNGĂ 25 Feb. 2021, 16:00 Liga 2

Campionii FC Argeș și U Craiova 1948 SA au jucat, miercuri, un meci amical pe stadionul ”Nicolae Dobrin”. Scorul a fost de 2-0 pentru oaspeți, iar la finalul jocului Ovidiu Stângă și Andrei Prepeliță au vorbit despre concluziile trase.

Ovidiu Stângă, despre lupta la promovare: ”Nivelul, din punctul meu de vedere este bun, și asta mă încurajează” 

Stângă a făcut referire la luptele pentru play-off și promovare din Liga 2. S-a uitat la etapa a 16-a, una în care ”FC U” Craiova nu a jucat, pentru că era programată cu Turris Oltul, și i-a plăcut ce a văzut. Chiar dacă majoritatea adversarelor a obținut rezultate pozitive, antrenorul oltenilor a declarat că echipa va fi mai ambițioasă și mai motivată.

”Se joacă, se joacă pentru că sunt multe echipe, dar mie îmi convine lucrul acesta pentru că cu cât sunt mai multe echipe în luptă, cu atât este competiția mai interesantă. Nivelul, din punctul meu de vedere este bun, și asta mă încurajează și mă ambiționează”, a declarat Ovidiu Stângă la finalul jocului.

Andrei Prepeliță: ”Nu am fost concentrați până la final” 

Campionii FC Argeș a folosit în partida cu ”FC U” Craiova și câțiva jucători care au evoluat mai puțin în acest sezon. Andrei Prepeliță a evidențiat evoluția acestora, din perspectiva fizică, deși pe final randamentul a scăzut vizibil, iar adversarii au marcat de două ori.

”Nu am fost concentrați până la final, dar ce am urmărit astăzi a fost să le dăm minute și jucătorilor care au jucat mai puțin, pentru că și ei sunt importanți și oricând pot intra în primul 11. Ne-am uitat pe indicii fizici și suntem foarte mulțumiți”, a declara Andrei Prepeliță după meci.

U Craiova 1948 SA a câștigat cu Campionii FC Argeș grație a două goluri marcate în minutele 90 și 90+1. Arsene Luboya a marcat primul, iar Andrea Compagno a stabilit scorul final.

”FC U” Craiova va juca marți în Liga 2, cu Concordia Chiajna 

Primul meci oficial al oltenilor în acest an este programat în etapa a 17-a, când vor juca pe teren advers. Marți, 2 martie, de la 17:30, U Craiova 1948 SA se deplasează la Chiajna, pentru partida cu Concordia. Până atunci, formația lui Ovidiu Stângă se menține pe primul loc în Liga 2.

Ocupă prima poziție cu 30 de puncte în 14 meciuri, iar pe următoarele locuri de play-off se situează momentan ASU Poli (27 de puncte în 15 meciuri), Rapid (26 de puncte în 14 meciuri), Viitorul Pandurii (25 de puncte în 14 meciuri), Petrolul (24 de puncte în 15 meciuri) și FK Csikszereda (24 de puncte în 14 meciuri).

Foto: Cătălin Ciupureanu (Ediție)

https://liga2.prosport.ro/seria-1/video-multa-tensiune-in-amicalul-campionii-fc-arges-fc-u-craiova-un-fault-inocent-la-mijlocul-terenului-l-a-scos-din-minti-pe-portarul-popa-care-a-sarit-pe-adversari-oltenii-a-19171184

https://liga2.prosport.ro/seria-1/diverse/peluza-sud-97-si-fc-u-craiova-l-au-comemorat-pe-cristi-neamtu-au-trecut-19-ani-de-la-decesul-fostului-portar-al-universitatii-craiova-19170396

https://liga2.prosport.ro/seria-1/rapid-joaca-in-deschiderea-etapei-a-17-a-fc-u-craiova-in-ultimul-meci-runda-a-doua-a-ligii-2-din-2021-se-disputa-tot-de-joi-pana-marti-programul-19170221

 

 

 

Răzvan STÎNGĂ 25 Feb. 2021, 16:00 Liga 2
Pe aceeași temă