Reacția lui Stefan Krell, după ce antrenorul Dumbrăviței l-a atacat mârșav pe la spate. Portarul Ceahlăului, uluit de gestul de maidan al lui Cosmin Stan

Narcis POHOAȚĂ 12 May. 2024, 16:11 Liga 2

CSC Dumbrăvița s-a salvat, sâmbătă, de la retrogradare, dar nu fără emoții, la finalul unui play-out de coșmar pentru ea. După trei înfrângeri consecutive, bănățenii au obținut în cele din urmă punctul izbăvitor în partida de pe teren propriu cu Ceahlăul Piatra Neamț, scor 1-1 (1-0) și au rămas în Liga 2 în detrimentul Unirii Dej, care a câștigat degeaba meciul său cu CSM Alexandria (scor 1-0).

Dumbrăvița a condus la pauză cu 1-0, după autogolul lui Denys Taraduda (minutul 10), însă Ceahlăul a restabilit egalitatea pe final, prin Marius Savu (84), iar echipa lui Cosmin Stan a trăit periculos ultimele minute, în condițiile în care a și jucat în inferioritate numerică din minutul 83, în urma eliminării lui Dragan Paulevici.

Profesorul Cosmin Stan s-a dat în spectacol după fluierul final al meciul cu Ceahlăul. Antrenorul a aruncat cu ecusonul în portarul nemțenilor și a înjurat doi componenți ai staffului tehnic

După finalul meciului cu Ceahlăul, Cosmin Stan, antrenorul Dumbrăviței, a salutat în genunchi publicul aflat în tribună, nu înainte de a face un gest de mahala. Imediat după fluierul final al arbitrului Marius Omuț, profesorul Stan s-a dus glonț la portarul nemțenilor, Stefan Krell, pe la spatele său, și a aruncat în acesta cu ecusonul de antrenor.

Pe imaginile surprinse în direct se vede clar cum Cosmin Stan îi reproșează ceva goalkeeperului austriac, foarte virulent, poate faptul că Krell și-a respectat blazonul și și-a dorit să câștige partida, ori nu s-a lăsat bătut de jucătorii Dumbrăviței. Stan s-a dat cocoș în fața lui Krell, s-a umflat în piept și aproape că l-a lovit cu capul în gură pe portarul Ceahlăului. Apoi, pentru a nu atrage atenția arbitrilor, a fugit și s-a aruncat în genunchi în fața spectatorilor!

Ulterior, Stan a avut alte reacții halucinante, înjurându-i pe Ferenc Bajko și Ioan Stan, preparatorul fizic, respectiv maseurul clubului Ceahlăul!

Momentul în care antrenorul echipei CSC Dumbrăvița, Cosmin Stan, aleargă în spatele portarului echipei Ceahlăului, Stefan Krell, și aruncă în el cu legitimația sa, apoi îl înjură! Captură foto: Dumbrăvița TV

Reacția lui Stefan Krell: ”A fost un gest lipsit de respect, nu este profesionist să faci așa ceva”

Contactat de Liga2.ro, portarul Ceahlăului, Stefan Krell, a condamnat gestul antrenorului echipei din Dumbrăvița.

Krell i-a răspuns totuși pe un ton calm lui Stan, spunând că singurul lucru pe care i l-a transmis antrenorul, pe teren, a fost să-l lase în pace.

”Să fiu sincer, habar nu am ce voia el de la mine în acel moment. Nici nu am înțeles ce mi-a spus. Și înțeleg limba română. Singurul lucru pe care eu i l-am spus a fost să mă lase în pace și să plece de lângă mine. A venit un alt jucător de la Dumbrăvița (n.r. – maronacul Ouadie Salhi) și mi-a spus să fiu calm. Dar eu eram calm. I-am spus asta. Chiar nu știu ce voia antrenorul lor de la mine. Jucătorul lor mi-a spus să nu fac nimic, pentru că e un antrenor nebun! A fost un gest lipsit de respect, nu este profesionist să faci așa ceva”, a declarat Stefan Krell pentru Liga2.ro.

Stefan Krell îi cere explicații antrenorului Dumbrăviței, Cosmin Stan, pentru gestul său!
  • Stefan Krell, portar austriac în vârstă de 31 de ani, a evoluat în 18 din cele 25 de meciuri disputate de Ceahlăul în acest sezon, o perioadă fiind accidentat. La echipa din Piatra Neamț joacă din vara anului 2022, iar în România a mai jucat pentru Dunărea Călărași, două sezoane în Liga 2, și pentru Sporting Roșiori, un an în Liga 3.
  • Cosmin Stan (50 de ani) este antrenorul echipei CSC Dumbrăvița din mai 2021. Cu el pe bancă s-a reușit promovarea în Liga 2, în vara anului 2022, și tot cu el s-a realizat menținerea în eșalonul secund două sezoane la rând. Cu timișenii a ajuns pentru prima dată să antreneze în Liga 2.

Video cu gesturile reprobabile ale lui Cosmin Stan, la finalul meciului CSC Dumbrăvița – Ceahlăul 1-1:

Foto:Jozsi Leczki (Mediafax Foto) și CSC Dumbrăvița
Video: Dumbrăvița TV

https://liga2.prosport.ro/seria-1/clasamentele-finale-din-play-out-ul-ligii-2-19315458

https://liga2.prosport.ro/seria-1/ultima-etapa-din-play-out-ul-ligii-2-cele-sase-meciuri-incep-la-ora-1100-astazi-aflam-ultima-echipa-care-se-salveaza-si-pe-ultima-care-retrogradeaza-19315363

Narcis POHOAȚĂ 12 May. 2024, 16:11 Liga 2
Pe aceeași temă