Reacția lui Daniel Oprița, după ce Steaua a aflat programul Ligii a 2-a. Pe cine vede favorită la promovare și mesajul pentru suporteri: ”Vom avea parte de sprijin necondiționat din partea fanilor”

Andrei PASCU 20 Jul. 2021, 10:41 Liga 2
Reacția lui Daniel Oprița, după ce Steaua a aflat programul Ligii a 2-a. Pe cine vede favorită la promovare și mesajul pentru suporteri: ”Vom avea parte de sprijin necondiționat din partea fanilor”

Steaua a aflat programul de disputare a meciurilor din Liga 2, după promovare. Daniel Oprița a comentat modul în care s-a făcut tragerea la sorți și speră ca în confruntările de pe teren propriu, numărul fanilor să fie unul numeros.

Daniel Oprița: ”Petrolul, Universitatea Cluj, Hermannstadt, AFK Csikszereda sunt doar câteva dintre favorite în opinia mea” 

Antrenorul Stelei consideră că, în ciuda faptului că echipa nu are drept de promovare în Liga 1, suporterii vor veni alături de jucătorii săi. Daniel Oprița a subliniat faptul că meritul pentru unde a ajuns Steaua în acest moment le aparține într-o măsură destul de importantă.

În ceea ce privește favoritele la promovare în sezonul care va începe la finalul acestei luni, Daniel Oprița a evidențiat câteva dintre ele, Petrolul, Universitatea Cluj, FC Hermannstadt, FK Csikszereda.

Fără discuție, nu e comod să nu ai drept de promovare, dar cred că pentru suporterii noștri acesta nu reprezintă un impediment. Au fost alături de noi în situații mai dificile. Adevărul este că aceste greutăți ne-au făcut să strângem rândurile și să ajungem unde suntem acum.

Am convingerea că vom avea parte de sprijin necondiționat din partea fanilor. Ei au un merit enorm că am reușit aceste promovări până în al doilea eșalon. Eu zic că în afara celor care sunt steliști, vor veni și alți iubitori ai fotbalului la meciurile noastre pentru că noul nostru stadion atrage…

Petrolul, U. Cluj, Hermannstadt, AFK Csikszereda sunt doar câteva dintre favorite în opinia mea… Fără discuție vom juca pe terenul nou. De aceea vă spun că anticipez o prezență numeroasă a publicului la partidele noastre în viitorul campionat.

Meciurile de acasă le vom disputa pe stadionul Steaua, așa cum e normal”, a spus Daniel Oprița despre tragerea la sorți, pentru Play Sport.

Steaua începe Liga 2 acasă, cu FK Csikszereda 

În prima etapă din Liga 2, Steaua va juca pe teren propriu chiar cu FK Csikszereda, iar apoi, în primele etape, până în a cincea rundă, va întâlni Viitorul Pandurii (deplasare), Dacia Unirea Brăila (acasă), Unirea Slobozia (deplasare), Ripensia (acasă).

Steaua a anulat amicalul cu Viitorul Pandurii și a luat altul, cu Unirea Constanța 

După tragerea la sorți, Steaua a anulat amicalul de sâmbătă cu Viitorul Pandurii și a programat un altul. Dat fiind faptul că meciul cu gorjenii se va juca în etapa a doua, cele două cluburi au ajuns la concluzia că e mai bine ca partida de verificare să nu se mai dispute.

Steaua a luat un alt amical pentru sâmbătă, cu Unirea Constanța, pe care în campionat o va întâlni spre finalul sezonului regular, în runda a 17-a.

Amicalul Steaua – Viitorul Pandurii Tg Jiu nu va mai avea loc!!

Având în vedere că meciul oficial contra celor de la Viitorul Pandurii Tg Jiu a fost programat în etapa a doua, partida amicală cu gorjenii, care ar fi trebuit să aibă loc, sâmbătă, 24 iulie, nu va mai avea loc.

În locul acestui meci de pregătire, echipa noastră va evolua împotriva celor de la Unirea Constanța, pe care o vom întâlni în campionat în etapa a 17-a”, a precizat Steaua Tv.

 

 

 

Andrei PASCU 20 Jul. 2021, 10:41 Liga 2
Pe aceeași temă