Răzvan Petrariu: „Mergem să luăm punct sau puncte la Buzău”

Horia Alexoae, Marius ANGHEL 28 Aug. 2014, 19:00 Liga 2
Răzvan Petrariu:**

În pofida problemelor financiare încă nerezolvate, fotbaliștii de la Sport Club Bacău s-au declarat motivați și încrezători în realizarea obiectivului în sezonul următor – play-off și clasare în primele patru.

Iată ce au declarat jucătorii băcăuani prezenți la conferința de presă de joi.

Adrian Hurdubei: Suntem foarte încrezători, am avut o perioadă de pregătire foarte bună, cu meciuri amicale în care ne-a ieșit jocul în multe momente. Vom încerca să începem campionatul cu dreptul și sperăm să ajungem în play-off. Cred că terenul de pe „Letea” va fi mai bun decât cel de pe „Aerostar” și ne va avantaja și faptul că este mai lat.

Răzvan Petrariu: Eu, unul, abia aștept să începem campionatul după ce ne-am pregătit atâta timp pentru a juca. Suntem cu toții foarte motivați și mergem să luăm punct sau puncte la Buzău. Vom lua fiecare etapă pe rând și sunt foarte sigur că ne vom îndeplini obiectivul.

Bogdan Ungureanu: Sper să câștigăm toate cele trei puncte la Buzău și să ajungem în play-off. Eu tot timpul mă gândesc să-mi fac meseria și să ajut echipa cât mai mult, indiferent că înscriu sau dau o pasă, vreau să dau totul pe teren. Nu mi-am propus un target de goluri, dar cred că, la acest nivel, un atacant ar trebui să înscrie cel puțin 10 goluri într-un campionat. Anul trecut am ratat foarte mult, dar în viitorul sezon sper să depășesc aceste momente.

Cătălin Vraciu: Vreau să ajut echipa cât pot de bine și să fiu de folos acolo unde voi fi utilizat.

În cadrul conferinței de presă de astăzi, SC Bacău și-a prezentat și echipamentul pentru noul sezon al Ligii a II-a. Cel pentru teren propriu este roșu complet cu o dungă albă în partea stângă a tricoului, iar cel de deplasare este alb-albastru, iar tricoul are o dungă albastră tot pe partea stângă. Echipamentul portarului este alcătuit dintr-un tricou verde fosforescent, iar șortul este negru.

În prima etapă a Ligii a II-a, SC Bacău se deplasează la Buzău pentru a juca sâmbătă, de la ora 11:00, împotriva Gloriei.

Articol și foto de Horia ALEXOAE

Horia Alexoae, Marius ANGHEL 28 Aug. 2014, 19:00 Liga 2
Pe aceeași temă