Răzvan Gorovei a adus victoria pentru SC Oțelul în partida cu Poli Timișoara. Jucătorul venit în vară la nou-promovată pune echipa mai presus de orice: ”M-am adaptat repede și mister e mulțumit de mine. Ajut și eu cum pot”

Andrei PASCU 04 Sep. 2022, 18:05 Liga 2

SC Oțelul nu a avut mari probleme în partida de sâmbătă, cu Poli Timișoara. Chiar dacă s-a impus la limită, scor 1-0, formația lui Dorinel Munteanu a dominat confruntarea și s-a apropiat de poarta echipei de pe Bega destul de ușor. Nou-promovata nu a forțat prea mult după marcarea golului, ci s-a mulțumit să țină de rezultat.

SC Oțelul, victorie în partida cu Poli Timișoara grație reușitei lui Răzvan Gorovei

A făcut un joc bun de posesie SC Oțelul, pentru că, deși nu a mai forțat după deschiderea scorului, a rămas în atac și a ținut balonul departe de poarta lui Dur-Buzoancă. Succesul a fost adus de Răzvan Gorovei, care a punctat cu capul în urma unui corner, în minutul 3.

Răzvan Gorovei a sosit la SC Oțelul în vară, de la Dante Botoșani, echipă pe care echipa lui Dorinel Munteanu a întâlnit-o în barajul de promovare în Liga 2, la finalul stagiunii trecute. El s-a aflat la a cincea apariție în tricoul gălățenilor în acest campionat, dar la al doilea gol. A mai punctat în succesul cu Dinamo, de la Clinceni, scor 3-1.

Răzvan Gorovei, după reușita din partida SC Oțelul – Poli Timișoara: ”Mă bucur că m-am adaptat rapid și mister e mulțumit de mine”

Gorovei, care a promovat în prima ligă de două ori, cu CSMS Iași în 2012 și Universitatea Craiova în 2014, speră să ajute cât mai mult echipa în acest campionat și să pună umărul la îndeplinirea obiectivelor.

Sunt foarte, foarte mulțumit având în vedere că am câștigat cele trei puncte. Mă bucur că am reușit să marchez pe un teren greu, cu o echipă ambițioasă, mă așteptam să avem un meci greu cu ei, dar mă bucur că am învins, că am luat cele trei puncte. Ne gândim acum la meciul următor.

(N.r. – Cum s-a adaptat) M-au primit bine băieții la echipă, mă bucur că m-am adaptat repede și mister e mulțumit de mine, ajut și eu echipa cum pot. Sper să fac în continuare meciuri bune, să ajut cât mai mult echipa.

(N.r. – Despre faptul că SC Oțelul e pe locul 2 în Liga 2) Am ajuns acolo meritat, suntem o echipă închegată, Timișoara a venit aici și ea ca o echipă, dar noi suntem și o familie. Când joci ca o familie, e greu să pierzi”, a spus Gorovei după partida și victoria cu Poli Timișoara.

SC Oțelul, depășită doar de Unirea Dej în clasamentul Ligii 2

SC Oțelul are 11 puncte după primele cinci runde din Liga 2 și e pe locul 2, fiind devansată doar de Unirea Dej, care are cu un punct mai mult.

Referitor la parcursul gălățenilor de până acum, în partida de debut, cu Politehnica Iași, de la Galați, au scos un punct, 0-0, iar apoi, la Clinceni, au învins Dinamo cu scorul de 3-1. Ulterior au trecut de nou-promovata Unirea Constanța cu scorul de 3-2, au făcut 1-1 cu CS Comunal Șelimbăr în deplasare, iar sâmbătă au învins Poli Timișoara la limită, scor 1-0.

Etapa următoare, a 6-a, aduce o nouă deplasare pentru SC Oțelul, care va evolua contra unei nou-promovate, Progresul Spartac.

Golul marcat de Răzvan Gorovei în SC Oțelul – Poli Timișoara

Foto: Sorin Pană / Mediafax Foto
Video: SC Oțelul Galați

https://liga2.prosport.ro/seria-1/sc-otelul-a-ramas-singura-echipa-neinvinsa-in-acest-sezon-de-liga-2-dorinel-munteanu-dupa-victoria-cu-poli-timisoara-jocul-se-cam-ridica-la-ce-pretentii-am-eu-19243961

https://liga2.prosport.ro/seria-1/poli-timisoara-merge-foarte-prost-mai-ales-ofensiv-bogdan-andone-vorbeste-despre-ocazii-si-faze-fixe-dupa-esecul-cu-sc-otelul-19243893

https://liga2.prosport.ro/seria-1/liga-2-etapa-5-dimineata-aglomerata-in-esalonul-secund-cu-sase-meciuri-care-debuteaza-de-la-ora-1100-liderul-joaca-la-targu-jiu-ultimele-doua-clasate-au-meci-direct-la-timisoara-19243662

https://liga2.prosport.ro/seria-1/unirea-dej-e-liderul-ligii-2-dupa-succesul-dramatic-cu-unirea-constanta-dragos-militaru-coplesit-de-emotii-pfff-nebunie-nebunie-pentru-astfel-de-momente-ne-am-apucat-de-fotbal-19244099

 

 

Andrei PASCU 04 Sep. 2022, 18:05 Liga 2
Pe aceeași temă