Raul Gherman, omul partidei pentru CSC Șelimbăr în victoria categorică de la Câmpulung Muscel: ”E ceva unic pentru mine că am marcat o dublă”

Andrei PASCU 21 Oct. 2024, 15:53 Liga 2

Tânărul Raul Gherman (21 de ani) a fost omul partidei jucate de CSC Șelimbăr în deplasare, în etapa a 10-a din Liga 2, contra AFC Câmpulung Muscel. A reușit o dublă fundașul central, primele două din campionat în acest sezon, el totalizând nouă partide până acum (601 minute).

Deja, Gherman și-a depășit performanța din sezonul trecut, când a reușit un gol în Liga 2, dar, ce-i drept, în care a bifat doar trei meciuri.

Raul Gherman, dublă în AFC Câmpulung – CSC Șelimbăr

Născut în Baia Mare, fundașul central a declarat că speră ca evoluțiile sale să îl aducă în centrul atenției și pentru o convocare la echipa națională ”under”. Până atunci însă, speră să înceapă să lege victoriile cu CSC Șelimbăr, pentru ca echipa să mai urce în ierarhia Ligii 2.

A fost o adevărată descătușare pentru clubul din Sibiu, pentru că s-a impus cu 4-0 în duelul de la Câmpulung Muscel.

Am pregătit meciul foarte bine, cu antrenorul, cu tot stafful, din toate punctele de vedere, și mental. Am intrat pe teren cu gândul că vom lua cele trei puncte și am reușit să le luăm. În sfârșit ne-am luat o piatră de pe inimă cu această victorie și sperăm să continuăm tot așa.

Este ceva unic pentru mine că am marcat o dublă. Fiind fundaș central, nu mă întâlnesc așa mult cu golul. Când dau un gol sau joc bine, e ceva important pentru mine!

A fost greu mental pentru că nu am câștigat până acum. Partea mentală se simte când nu aduni puncte. E foarte greu să te concentrezi pe ce ai de făcut, dar e bine că am scos-o la capăt și am câștigat.

(N.r. – Dacă vrea să ajungă la echipele de tineret ale României) E cel mai important obiectiv pentru mine. Trebuie multă muncă, seriozitate și voi ajunge și eu acolo!

(N.r. – Despre meciul următor, cu CFC Argeș) Așteptăm suporterii în număr cât mai mare. Vom da totul pe teren și avem nevoie de susținerea fanilor! Haideți la meci!”, a declarat fundașul Șelimbărului.

Meci cu CFC Argeș în etapa următoare

CSC Șelimbăr ocupă locul 14 în clasamentul Ligii 2 după primele 10 etape, cu 12 puncte, fiind peste locul 15, Chindia Târgoviște, datorită golaverajului superior. În același timp, este la un punct de următoarele două clasate sub ea, FC Bihor Oradea și Concordia Chiajna.

În etapa a 11-a, CSC Șelimbăr va întâlnit, pe teren propriu, Campionii FC Argeș.

Reacția lui Raul Gherman:

Foto: CSC Șelimbăr și AFC Câmpulung Muscel
Video: CSC Șelimbăr

Andrei PASCU 21 Oct. 2024, 15:53 Liga 2
Pe aceeași temă