Raul Bălbărău își vede coechipierii din atac blocați mental: ”Doar încredere în noi trebuie să avem.” Portarul nu consideră echitabilă remiza cu Concordia și vrea descătușare cu FC Hermannstadt: ”Când joacă cu Steaua, toți își dau viața pe teren”

Marius ANGHEL 30 Oct. 2021, 15:42 Liga 2

Steaua a ajuns la al treilea meci consecutiv fără victorie în campionatul Ligii 2, după remiza de pe teren propriu cu Concordia Chiajna, scor 0-0, în etapa a 12-a. Anterior, ”militarii” remizaseră acasă cu Astra (scor 1-1) și pierduseră la Ploiești cu Petrolul (scor 0-2).

În Ghencea, ilfovenii au fost mai periculoși în atac și au avut mai multe situații de poartă, atât în prima repriză, cât și în a doua, însă goalkeeperul Stelei, Raul Bălbărău, pare să se fi uitat la alt joc. După fluierul de final al întâlnirii cu Concordia, Bălbărău a spus că rezultatul de egalitate nu i se pare echitabil, asta contrar a ceea ce a declarat după meci chiar antrenorul său, Daniel Oprița.

Bălbărău a jucat în alt meci? ”Nu pot să zic că este un rezultat echitabil”. Oprița: ”Un meci echilibrat, e echitabil acest 0-0”

Bălbărău e de părere că echipa sa are ghinion, fiindcă nu reușește să înscrie.

”Nu pot să zic că este un rezultat echitabil, cred că, totuși, am fost echipa mai bună, ne-am dorit mai mult. Încă nu avem noroc să intre și sper ca la un moment să se răzbune toate ocaziile astea pe care le avem noi, să se transforme în gol, să ne descătușăm și noi.

Nu lipsește nimic, băieții au calitate, doar încredere în noi trebuie să avem. Suntem o echipă, suntem o familie și trebuie să reușim să ne deblocăm mental și să băgăm mingea în poartă, iar eu să o închid în continuare.

Sunt bucuros că nu am primit gol, chiar mi-am impus înainte de acest joc să ies sănătos și să nu iau gol. Mi-am impus să și câștigăm, dar, din păcate, nu s-a putut. Sperăm să bate săptămâna viitoare la Sibiu (n.r. – la Mediaș), a spus goalkeeperul de 21 de ani al Stelei la microfonul Steaua TV.

Iată ce spune Daniel Oprița la finalul jocului cu Concordia, despre rezultat. ”Un meci echilibrat, putea să câștige orice echipă. Au avut și ei două ocazii, am avut și noi ocaziile noastre. Cu puțină șansă puteam să câștigăm, dar poate că nu era meritat. E echitabil acest 0-0”, a spus Oprița. Doar în prima repriză, ilfovenii au avut 2-0 la ocazii de gol.

Ghinionista Steaua urmează să întâlnescă norocoasa FC Hermannstadt. ”când joacă cu Steaua, toți își dau viața pe teren”

Dacă Bălbărău a remarcat că Steaua are ghinion și nu înscrie din acest motiv, următorul adversar pe care îl va întâlni echipa sa este unul peste care carul cu noroc s-a răsturnat. FC Hermannstadt a reușit pentru al doilea meci consecutiv să câștige la ultima fază, acum la FC Brașov (scor 2-1), deși a avut din nou o evoluție mediocră.

Steaua nu numai că întâlnește o echipă norocoasă, ci și singura rămasă în acest sezon care nu a pierdut un meci.

”FC Hermannstadt este o echipă puternică, se bate la promovare și ea. O să fie un meci, sunt convins, cum au fost toate, greu. Când joacă cu Steaua, toți își dau viața pe teren. Și aici când vin (n.r. – spunând-o cu dinții încleștați și gesticulând nervos din cap), toți vor să câștige. Sper ca de la Sibiu (n.r. – FC Hermannstadt joacă acasă la Mediaș, nu la Sibiu) să ne întoarcem cu cele trei puncte”, a mai spus Bălbărău.

Gălățeanul Raul Bălbărău a apărat în 11 din cele 12 meciuri disputate de Steaua în acest sezon de Liga 2, încasând doar șapte goluri în patru jocuri, de la Brăila (două), Slobozia (unul), Dej (două) și Petrolul (două).

În meciul cu Astra (1-1) a fost utilizat Mario Enache (18 ani), în timp ce Horia Iancu (27 de ani) nu a fost deloc introdus în poartă în acest sezon de Liga 2.

Steaua, momentan aflată pe locul 5, cu posibilitatea de a pica pe 6 până la finalul etapei, are 22 de puncte, iar FC Hermannstadt, următorul adversar, se situează pe poziția a 2-a, cu 28 de puncte. Meciul de la Mediaș e programat sâmbătă, de la ora 15:00.

https://www.youtube.com/watch?v=3E9WZp8E_Zg

Foto: Răzvan Păsărică / Sport Pictures

https://liga2.prosport.ro/seria-1/daniel-oprita-ia-partea-buna-dupa-al-treilea-meci-fara-victorie-al-stelei-am-avut-portar-in-forma-trebuia-sa-avem-noroc-daca-nu-am-marcat-am-fost-salvati-impresiile-partidei-cu-19207818

https://liga2.prosport.ro/seria-1/claudiu-niculescu-a-ramas-uimit-la-revenirea-in-ghencea-este-cel-mai-frumos-stadion-din-tara-in-acest-moment-cu-un-gazon-exceptional-cum-a-comentat-remiza-cu-echipa-lui-oprita-si-19207817

https://liga2.prosport.ro/seria-1/steaua-concordia-chiajna-se-joaca-de-la-ora-1730-in-deschiderea-etapei-a-12-a-a-ligii-2-19207707

Marius ANGHEL 30 Oct. 2021, 15:42 Liga 2
Pe aceeași temă