Rareș Enceanu are un meci special cu trupa lui Dan Alexa. ”La Brașov am început fotbalul de performanță. Toate echipele care vin în Ghencea dau totul să ne încurce“

Adi MARICA 24 Nov. 2022, 11:39 Liga 2

În penultimul meci al etapei a 15-a din Liga 2, liderul Steaua va întâlni, în Ghencea, echipa FC Brașov.

Ambele formații au pornit în noul sezon având ca obiectiv play-off-ul, însă doar trupa lui Daniel Oprița este, în acest moment, sigură de accederea în Top 6.

De cealaltă parte, FC Brașov a început modest sezonul, a recuperat pe parcurs, însă o calificare în play-off pare greu de atins, ținând cont că mai sunt de disputat doar cinci etape, iar trupa lui Dan Alexa are parte de un program foarte greu și are destul de multe puncte de recuperat.

Rareș Enceanu: ”FC Brașov are o echipă bună. Putea fi mult mai sus”

La Steaua, brașoveanul Rareș Enceanu este unul dintre cei mai vechi jucători din lotul actual. Enceanu s-a alăturat proiectului încă din Liga a 4-a și a ajuns în al patrulea sezon în tricoul roș- albastru.

”Este un meci special pentru mine, la Brașov am început fotbalul de performanță, iar din actuala echipă brașoveană am jucat cu Mutu, Dumbravă și Lascu. Noi avem prima șansă la victorie, însă nu va fi ușor. Toate echipele care vin în Ghencea dau totul să ne încurce. Va fi un meci dificil, FC Brașov are o echipă bună, i-am urmărit în acest sezon și cred că puteau fi mult mai sus”, a spus Rareș Enceanu.

Chiar dacă Steaua este lider indiscutabil în Liga 2, mijlocașul de 28 de ani nu este mulțumit cu puncte adunate până acum. ”Puteam avea mai multe puncte în primele 14 etape. Am avut două sincope, dar acele eșecuri ne-au trezit (n.r. -0-4 acasă cu FK Miercurea Ciuc și 3-4 în deplasare la Viitorul Pandurii). Noi vrem să câștigăm ultimele două meciuri din acest an pentru a ne consolida locul 1 din clasament”, a mai spus Rareș Enceanu, care în acest sezon a marcat un gol pentru Steaua.

  • 13 meciuri din 14 a evoluat Rareș Enceanu pentru Steaua în acest sezon de Liga 2 și a marcat un gol, în victoria cu 2-0 cu Unirea Dej

Jucătorii de la FC Brașov au încasat al doilea salariu!

La începutul acestei săptămâni, elevii lui Dan Alexa au încasat al doilea salariu din acest sezon!?

Dumbravă și compania au încasat salariul pe luna octombrie. Luna trecută, brașovenii au primit salariul pe luna septembrie, însă nici până acum nu s-au găsit soluții pentru achitarea salariului pe luna august. Bugetul prin noul ghid de finanțare de la Consiliul Local Brașov a fost aprobat la finalul lunii august și nu se pot face plăți retroactiv.

Altfel, pentru meciul din Ghencea, antrenorul Dan Alexa și mijlocașul Rareș Lazăr sunt suspendați. Dan Alexa este la a doua suspendare din acest sezon. În runda a 7-a, în meciul disputat în deplasare cu SC Oțelul, antrenorul Brașovului a fost suspendat pentru patru cartonașe acumulate în startul sezonului.

Steaua are 12 puncte peste FC Brașov

FC Brașov ocupă locul 10 în clasamentul Ligii 2 după 14 etape, cu 20 de puncte, la fel ca CSM Slatina, care are un golaveraj superior.

Steaua este pe locul 1 în Liga 2 înainte de startul etapei a 15-a. Are 32 de puncte acumulate în urma a zece victorii, două egaluri și două înfrângeri, fiind la patru puncte de locul 2, Unirea Slobozia.

Meciul dintre Steaua și FC Brașov este programat duminică, de la ora 19:00, pe stadionul din Ghencea.

Foto: Răzvan Păsărică / Sport Pictures

Adi MARICA 24 Nov. 2022, 11:39 Liga 2
Pe aceeași temă