Rapid, situație jenantă cu fostul antrenor. Constantin Schumacher nu și-a primit nici până acum banii: ”E o problemă care nu mă așteptam să se întâmple.” Cât îi datorează clubul | EXCLUSIV

Andreea VISU 26 Oct. 2020, 12:04 Liga 2

Constantin Schumacher (44 de ani), fost antrenor la Academia Rapid, actualul FC Rapid 1923, din Liga 2, a dezvăluit la ProSport LIVEcă încă se judecă pentru datoria pe care conducătorii giuleșteni trebuie să i-o plătească din perioada în care era la echipă.

Antrenor la Rapid în perioada august – octombrie 2018, Constantin Schumacher mai are de încasat nu mai puțin de 17 mii de lei pentru munca depusă la echipa de la care a fost demis la scurt timp după ce o promova în Liga 3, în urma unui eșec suferit în Cupa României, chiar pe stadionul Giulești, cu Turris Oltul.

Rapid, datoare la Constantin Schumacher

Constantin Schumacher susține că, din principiu, va merge până la capăt pentru a-și obține restanțele financiare pe care Rapid le are la el, nicidecum pentru suma respectivă. Acesta este dezamăgit de felul în care echipa sa de suflet l-a tratat din acest punct de vedere.

”E o problemă care nu mă așteptam să se întâmple, mai ales că am făcut ceva pentru clubul Rapid. Nu am plecat cu ceartă, am stat două minute de vorbă cu patronii Rapidului. Nu am ținut de post. Ne-am strâns palma și am reziliat contractul. Mi-am luat un avocat și voi continua pe această cale, pentru că la orice club trebuie să fie respectat jucătorul și antrenorul. Este vorba despre 17 mii de lei.

Nu sunt doar eu în situația asta. Mai sunt foști jucători de la Rapid în aceeași situație. Nu e problema că ai sau nu bani să vii până la București. E vorba că trebuie să se respecte niște promisiuni.

Am fost la Craiova asistent cu Cornel Papură, mi-au spus că primele le vom lua după ce se termină campionatul, în funcție de locul din clasament. S-a terminat campionatul, mi-au băgat banii în cont fără să sun eu pe nimeni”, a spus Constantin Schumacher la ProSport LIVE.

În schimb, Schumacher, care după despărțirea de Rapid a fost antrenor secund în stafful lui Corneliu Papură la Universitatea Craiova, în perioada iulie – august 2019, laudă profesionalismul oltenilor în ceea ce privește partea financiară.

Constantin Schumacher a fost demis de la actualul Rapid, pe când se numea Academia Rapid și mai apoi FC R București, după ce a promovat echipa în Liga 3 și a condus-o cinci etape în această competiție. Un eșec suferit în Cupa României, cu Turris Oltul, ducea la îndepărtarea sa, a lui Daniel Niculae și Vasile Maftei, și instalarea ca antrenor a lui Daniel Pancu.

Ediția ProSport LIVE cu Constantin Schumacher poate fi urmărită în video-ul de mai jos:

https://www.youtube.com/watch?v=xA4VmPt3KuU

Foto: Răzvan Păsărică / Sport Pictures

https://liga2.prosport.ro/seria-1/constantin-schumacher-are-probleme-la-fisc-din-cauza-rapidului-trece-coronavirusul-si-ii-dau-in-judecata-ce-spune-fostul-antrenor-al-giulestenilor-despre-demirea-lui-daniel-pancu-19129508

https://liga2.prosport.ro/seria-1/complot-la-rapid-impotriva-lui-schumacher-episodul-care-i-a-dat-de-gandit-antrenorului-totul-era-regizat-cu-suporterii-si-cu-toata-lumea-dupa-o-victorie-au-venit-la-noi-sa-ne-certe-19130940

Andreea VISU 26 Oct. 2020, 12:04 Liga 2
Pe aceeași temă