Rapid riscă să-l piardă pe Daniel Pancu. Fostul atacant pune condiții clare pentru a semna contractul de președinte: ”Dacă nu sunt acceptate aceste modificări, nu voi accepta postul”

Răzvan STÎNGĂ 18 Jun. 2020, 17:35 Liga 2
Rapid riscă să-l piardă pe Daniel Pancu. Fostul atacant pune condiții clare pentru a semna contractul de președinte: ”Dacă nu sunt acceptate aceste modificări, nu voi accepta postul”

Daniel Pancu nu și-a pus încă semnătura pe contractul de președinte propus de Rapid și amenință că nici nu o va face, dacă echipa nu îi respectă cerințele. Fostul atacant al giuleștenilor a primit actul, l-a analizat, dar nu a fost de acord cu el. Pancu a declarat că a făcut anumite modificări, la anumite puncte care nu îl satisfac, și l-a retrimis conducătorilor. În cazul în care nu îi sunt îndeplinite doleanțele nu va semna contractul.

Ei mi-au oferit un contract, l-am modificat şi aştept un răspuns. Se caută soluţii şi e normal. Nu intru eu în detalii, totul e confidenţial. Dacă nu sunt acceptate aceste modificări, nu voi accepta postul de preşedinte. Simt nevoia să mă întorc în fenomen” a spus Daniel Pancu, la Telekom Sport.

În primă fază, la primirea ofertei de la Rapid, Pancu era foarte radical și nu ar fi acceptat sub vreo formă sau alta postul de președinte, dar insistențele fanilor au contat foarte mult. Ei l-au dorit la echipă, iar ulterior a purtat mai multe discuții cu oameni influenți din fotbal. Daniel Pancu preciza că sfaturile l-au ajutat foarte mult și și-a dat acceptul verbal să vină la Rapid pe postul de președinte.

Victor Angelescu, principalul acționar al Rapidului, a fost cel care a făcut anunțul că Pancu va prelua funcția de președinte. Omul de afaceri declara că speră ca fostul atacant să stea în această poziție un timp cât mai lung, dar că i se va da dreptul să plece fără obligații, dacă primește o ofertă tentantă din partea vreunui club, pentru postul de antrenor. Contractul părea că va fi semnat în perioada imediat următoare de Pancu, dar au apărut nemulțumiri și totul s-a sistat.

Pancu e de părere că Rapid are un început greu de play-off: ”Adversarii sunt mai dificili, poate pentru că primele două meciuri se joacă în deplasare”

Chiar dacă nu are o funcție oficială, fostul atacant își dorește ca echipa din Giulești să promoveze în Liga 1 la finalul acestui sezon. A declarat că Rapid are un avantaj față de toate adversarele din turneu, mai puțin în fața lui Turris, pentru că le-a învins. De altfel, Pancu are aceeași părere ca Dan Alexa la un anumit capitol și a punctat că debutul va fi foarte dificil, întrucât Rapid începe cu două meciuri în deplasare, cu CS Mioveni și cu Petrolul.

Adversarii sunt mai dificili, poate pentru că primele două meciuri se joacă în deplasare, la Mioveni şi la Petrolul. Noi le-am bătut pe toate, am pierdut doar cu Turris. Jucătorii sunt aceiaşi, dar cu un alt antrenor. Vor fi cinci finale şi cred că vor fi altfel de meciuri. Noi în deplasare jucam la fel ca acasă, datorită suporterilor Rapidului. Când s-a simţit o oarecare nemulţumire a publicului vis-a-vis de jocul nostru, n-am mai putut juca la fel de bine, asta pentru că mulţi jucători de la Rapid nu sunt învăţaţi să joace cu o asemenea presiune. Pe de altă parte, când ai un asemenea public, şi tu intri pe teren inhibat, înseamnă că e greu să ajungi în prima ligă”, a mai spus Daniel Pancu.

Programul celor cinci etape din play-off-ul Ligii 2 este:

Etapa 1 – 4 iulie 2020

  • UTA Arad – Petrolul Ploiești
  • Turris Oltul Turnu Măgurele – Campionii FC Argeș
  • CS Mioveni – Rapid

Etapa 2 – 11 iulie 2020

  • Petrolul Ploiești – Rapid
  • Campionii FC Argeș – CS Mioveni
  • UTA Arad – Turris Oltul Turnu Măgurele

Etapa 3 – 18 iulie 2020

  • Turris Oltul Turnu Măgurele – Petrolul Ploiești
  • CS Mioveni – UTA Arad
  • Rapid – Campionii FC Argeș

Etapa 4 – 25 iulie 2020

  • Petrolul Ploiești – Campionii FC Argeș
  • UTA Arad – Rapid
  • Turris Oltul Turnu Măgurele – CS Mioveni

Etapa 5 – 1 august 2020

  • CS Mioveni – Petrolul Ploiești
  • Rapid – Turris Oltul Turnu Măgurele
  • Campionii FC Argeș – UTA Arad

 

Foto: FC Rapid 1923 

https://liga2.prosport.ro/seria-1/azi-aflam-programul-meciurilor-play-off-ului-din-liga-2-frf-efectueaza-tragerea-la-sorti-la-ora-1200-19135977

https://liga2.prosport.ro/seria-1/de-ce-i-a-fost-teama-n-a-scapat-dan-alexa-se-vede-in-fata-faptului-implinit-iar-rapid-va-juca-primele-doua-meciuri-in-deplasare-poate-sa-fie-o-problema-dar-trebuie-sa-dam-totul-19136072

https://liga2.prosport.ro/seria-1/principalul-actionar-al-rapidului-reactie-dupa-tragerea-la-sorti-a-play-off-ului-calculele-facute-de-victor-angelescu-si-ce-spune-despre-situatia-financiara-a-clubului-19136020

https://liga2.prosport.ro/seria-1/comitetul-de-urgenta-al-frf-a-aprobat-documentul-care-amendeaza-echipele-in-cazul-incalcarii-protocolului-medical-sanctiunile-ajung-pana-la-100-000-de-lei-19135662

 

Răzvan STÎNGĂ 18 Jun. 2020, 17:35 Liga 2
Pe aceeași temă