Rapid îi va prelungi contractul lui Mihai Iosif. Precizările lui Victor Angelescu: ”Poate duce echipa în Liga 1. Dacă nu aveam încredere în el, nu i-am fi dat oportunități”

Răzvan STÎNGĂ 04 Apr. 2021, 15:05 Liga 2
Rapid îi va prelungi contractul lui Mihai Iosif. Precizările lui Victor Angelescu: ”Poate duce echipa în Liga 1. Dacă nu aveam încredere în el, nu i-am fi dat oportunități”

Rapid și-a prezentat noul președinte, pe Daniel Niculae, și a luat o primă decizie în privința actualului antrenor, Mihai Iosif. Acesta va termina, după cum a mai anunțat conducerea clubului, sezonul ca ”principal”, dar a fost confirmată o hotărâre și în privința viitorului mai îndepărtat.

Anterior numirii lui Daniel Niculae, a avut loc o întâlnire în care Iosif a fost anunțat că se va alege cu prelungirea contractuală. În urma rezultatelor din perioada în care s-a ocupat de echipă, conducerea a stabilit să mizeze pe el și pe viitor.

Victor Angelescu: ”Iosif știa că atunci când Nicolae Grigore avea să termine acea campanie, va fi antrenor”

Planurile acestea, aduse în atenția publicului abia acum, au fost hotărâte chiar în perioada scurtului mandat al lui Nicolae Grigore.

Tocmai ce am discutat cu Miță și cu Nico, veți vedea că Miță va avea contractul prelungit. Va semna cu noi pe o perioadă mai lungă. Nico are încredere în el, eu cred în el, este cel care poate duce Rapid înapoi în Liga 1. Dacă nu am fi avut încredere în el, nu i-am fi dat aceste oportunități.

A avut rezultate la care nu se aștepta nimeni. Nu mă refer doar la aceste două meciuri, cât și la cele din primul mandat. În momentul în care Miță Iosif a fost numit antrenor interimar prima dată, știa că nu va rămâne antrenor principal.

Știa că urmează să vină Nicolae Grigore, care era în momentul respectiv sub contract cu Federația, urma să aibă un meci capital pentru calificarea la EURO și nu puteam face anunțuri atunci. Nu putea să știe nimeni că va veni Nicolae Grigore, dar Iosif știa că atunci când Nicolae Grigore avea să termine acea campanie, va veni la noi antrenor”, a spus Victor Angelescu, pricipalul finanțator al Rapidului, la conferința de prezentare a lui Daniel Niculae, în poziția de președinte.

Rapid începe play-off-ul marți, cu FK Csikszereda 

Rapid s-a calificat în play-off-ul Ligii 2, chiar după ultima etapă a sezonului regular. Pe lângă victoria din deplasare cu Metaloglobus, scor 4-2, giuleștenii au beneficiat și de jocul rezultatelor din alte partide.

Rapid pornește în play-off cu 33 de puncte, iar în prima etapă va merge la Miercurea Ciuc, pentru meciul cu FK Csikszereda, care va avea loc marți. În sezonul regular, ciucanii s-au impus cu 3-1 pe terenul Rapidului.

Primele două jocuri din play-off-ul Ligii 2 s-au terminat la egalitate. Partidele CS Mioveni – U Craiova 1948 SA și Dunărea Călărași – ASU Poli s-au încheiat cu același scor, 0-0.

Foto: George Filip/ Mediafax Foto și FC Rapid 1923

https://liga2.prosport.ro/seria-1/ovidiu-burca-mesaj-clar-pentru-daniel-niculae-dupa-revenirea-la-rapid-daca-are-ceva-cu-mine-il-astept-sa-discutam-in-ce-conditii-ar-pleca-din-club-19177609

https://liga2.prosport.ro/seria-1/pleaca-andrei-nicolescu-de-la-rapid-prima-reactie-dupa-revenirea-lui-daniel-niculae-eu-am-avut-o-discutie-cu-victor-angelescu-19177573

https://liga2.prosport.ro/seria-1/liga-2-prima-etapa-a-play-out-ului-propune-cinci-meciuri-pentru-sambata-de-la-ora-1100-petrolul-joaca-la-resita-farul-primeste-vizita-ripensiei-19177256

 

 

Răzvan STÎNGĂ 04 Apr. 2021, 15:05 Liga 2
Pe aceeași temă