Rapid 97! Daniel Pancu, mesaj emoționant de ziua clubului giuleștean. VIDEO de senzație cu Marius Șumudică urând ”La mulți ani” rapidiștilor | EXCLUSIV

Carmen MANDIȘ 25 Jun. 2020, 15:22 Liga 2
Rapid 97! Daniel Pancu, mesaj emoționant de ziua clubului giuleștean. VIDEO de senzație cu Marius Șumudică urând ”La mulți ani” rapidiștilor | EXCLUSIV

Rapid aniversează astăzi, 25 iunie, 97 de ani de la înființare, iar Daniel Pancu (42 de ani), fost jucător și antrenor al clubului din Giulești, a avut un mesaj special pentru acesta. Bineînțeles, în mesajul său, Pancone nu avea cum să nu vorbească și despre suporterii rapidiști care azi noapte au pătrunde pe șantierul noului stadion de lângă Podul Grant și au afișat un banner cu ocazia acestui eveniment.

„Bătrânul Rapid este parte din viața mea, iar eu voi fi pe viață alături de el. Sunt fericit că reprezint ceva în istoria de 97 de ani a acestui club de tradiție. Suporterii au făcut spectacol ca de obicei azi-noapte și merită să vadă și acel stadion ridicat mai repede. Sper să ne putem bucura cu toții de el în Liga 1, unde ne este locul. Nu doresc decât promovarea acum a echipei și liniște tuturor rapidiștilor, atât de încercați în ultimii ani. Cu toții am făcut sacrificii pentru acest club, care trebuie să revină pe prima scenă. Rapid este familia noastră, este locul de care nu poți să te desparți”, este mesajul transmis de Daniel Pancu, prin intermediul ProSport.

Daniel Pancu încă este, în acte, antrenorul Rapidului, după ce nu a ajuns la un acord cu conducerea pentru a trece în funcția de președinte. Echipa o antrenează acum Dan Alexa, care ocupă funcția de director tehnic.

Pancu ar putea lua o decizie privind contractul său cu Rapid în următoarele zile. Fostul atacant susține că a făcut mai multe modificări în contractul care i-a fost oferit, iar acum așteaptă răspunsul conducerii.

Marius Șumudică: ”Ole ole, ole ole, la mulți ani, Rapidule!”

Din Turcia, un mesaj special pentru Rapid și suporterii clubului giuleștean, a avut și Marius Șumudică, altă legendă a grupării care astăzi aniversează 97 de ani de la înființare, acum antrenorul echipei Gazişehir Gaziantep.

”Bună dimineața! Bună dimineața și la mulți ani tuturor rapidiștilor. Ole ole, ole ole, la mulți ani, Rapidule! Asta, în primă fază, cu masca pe figură, ca huliganii, cum ne place nouă. Și acum, cu mască, fără mască, Marius Șumudică! Vă iubește fratele vostru!”, a spus și cântat Șumudică pentru rapidiștii.

https://www.youtube.com/watch?v=m7JnuGJ7HpQ

https://liga2.prosport.ro/multimedia/rapid-97-suporterii-echipei-giulestene-au-mers-la-miezul-noptii-pe-stadionul-aflat-in-constructie-unde-au-dat-start-aniversarii-de-97-de-ani-a-clubului-video-19136807

Carmen MANDIȘ 25 Jun. 2020, 15:22 Liga 2
Pe aceeași temă