Prunea: „Trebuie să batem Rapidul. E un meci care va conta mult în lupta pentru promovare”

Marius ANGHEL 22 Oct. 2013, 12:34 Liga 2
Prunea:

Antrenorul Marius Lăcătuș are parte de un debut infernal pe banca tehnică a Iașiului. Venit în Copou de ceva mai mult de o săptămână, Lăcătuș va debuta miercuri într-un veritabil derby al seriei împotriva Rapidului, principala contracandidată a Iașiului la promovare.

După ce au pierdut trei puncte pe teren propriu cu FC Clinceni, moldovenii nu-și mai pot permite alți pași greșiți în fața unui pretendent la play-off, cuvântul de ordine în Copou fiind victoria.

Președintele executiv Florin Prunea a subliniat și el importanța celor trei puncte, fiind de părere că rezultatul acestui meci va conta mult în economia luptei pentru șefia seriei.

„Ne așteaptă un meci extrem de important. Nu este un duel decisiv, dar punctele puse în joc vor conta foarte mult în economia luptei pentru promovare, de aceea trebuie să le obținem. Nu va fi deloc ușor, întâlnim un adversar puternic, dar am încredere în echipă și în staff-ul tehnic că vom câștiga acest meci. Faptul că Marius (n.r. antrenorul Marius Lăcătuș) debutează pe banca tehnică este o motivație în plus pentru jucători și ar trebui să fie și pentru suporteri”, a declarat Florin Prunea.

Oficialul ieșean a comentat și rezulatele favorabile din week-end: „Chiar dacă Rapidul și Clinceniul nu au câștigat în week-end, noi trebuie să ne vedem de jocul nostru și să ne ajutăm singuri. Să ne aducem aminte câte rezultate favorabile am avut în finalul sezonului trecut în Liga I și nu am reușit să profităm de ele. De aceea cred că noi trebuie să ne ajutăm, nu să așteptăm jocul rezultatelor”, a adăugat Prunea.

Președintele lui CSMS speră ca publicul să vină într-un număr cât mai mare la stadion: „Avem nevoie de suporteri, mai cu seamă la un meci atât de important. Sper să fie și pentru ei un nou început și să vină într-un număr cât mai mai mare la stadion pentru a ne susține”.

Articol scris de Narcis POHOAȚĂ‚

Marius ANGHEL 22 Oct. 2013, 12:34 Liga 2
Pe aceeași temă