Prunea: „Mergem să câștigăm în Giulești”

Marius ANGHEL, Narcis POHOAȚĂ 30 May. 2014, 17:32 Liga 2
Prunea:**

Chiar dacă și-au asigurat matematic promovarea, ieșenii speră să obțină un rezultat favorabil și în Giulești, sâmbătă, în ultima deplasare din acest sezon. Președintele executiv Florin Prunea a precizat că CSMS va juca la victorie împotriva Rapidului, rezultat care ar asigura locul I grupării ieșene la final de sezon.

„Chiar dacă suntem promovați, noi vom aborda jocul din Giulești la victorie, așa cum am făcut în fiecare meci. Mergem să câștigăm și să ne securizăm locul I în clasament. Sperăm să facem un joc la fel de bun precum în deplasarea anterioară în Giulești și să luăm toate punctele”, a declarat Florin Prunea.

Antrenorul Marius Lăcătuș își dorește și el un rezultat care să mențină echipa pe primul loc în clasament. „Ar fi păcat să pierdem primul loc după ce am condus atâta timp. Îmi doresc să terminăm campionatul pe prima poziție. În funcție de cum se vor simți jucătorii din punct de vedere medical, voi apela la ei în ultimele două jocuri”, a punctat Lăcătuș.

Lipsesc Caparco, Țigănașu și Pălimaru

Delegația ieșeană a plecat vineri la prânz spre București, acasă rămânând Caparco, Țigănașu și Pălimaru, cei trei titulari care au absentat și miercuri, cu Clinceniul.

CSMS Iași nu a pierdut nici un meci din cele trei susținute în compania Rapidului în acest sezon, având un succes în Giulești (2-0) și două remize în Copou (2-2, 1-1), ultima în play-off. Cu o remiză în meciul de sâmbătă, echipa lui Viorel Moldovan își asigură cel puțin locul secund, în timp ce ieșenii se mențin pe primul loc cu un rezultat de egalitate.

Articol scris de Narcis POHOAȚĂ‚

Marius ANGHEL, Narcis POHOAȚĂ 30 May. 2014, 17:32 Liga 2
Pe aceeași temă