Prunea despre meciul cu FC Botoșani: „Este lupta întregului oraș”

08 May. 2012, 12:37 Liga 2
Prunea despre meciul cu FC Botoșani:**

Cu 5 etape înainte de finalul campionatului, CSMS Iași are un culoar extrem de favorabil pentru accederea în Liga I de fotbal. După rezultatele înregistrate în etapa 25 (când Tulcea a pierdut la Dunărea Galați cu 2-1), fotbaliștii lui Ionuț Popa au ajuns pe loc promovabil, având soarta în propriile lor mâini. Delta si CSMS se afla la egalitate de puncte, dar iesenii au avantajul rezultatelor directe (2-1 la Tulcea si 0-1 la Iasi), astfel ca, daca Tudor si compania castiga toate partidele pana la final, promoveaza indiferent de ce fac celelalte formatii.

Simtind ca echipa este pe un trend ascendent si ca jucatorii sunt extrem de motivati, presedintele executiv al CSMS, Florin Prunea, a facut un apel la publicul iesean sa vina la stadion în urmatoarele meciuri pentru a ajuta echipa ieseana sa promoveze. „Acum, gândul nu îmi sta decât la meciul cu Botosaniul, din etapa viitoare, care va fi foarte greu pentru noi. Suntem la mâna noastra si, daca ne luam punctele, promovam. Fac un apel la publicul iesean sa vina la stadion si sa sustina echipa. Nu este lupta lui Prunea, a lui Popa, a lui Gado sau a lui Onofras. Este lupta întregului oras, este lupta Iasului si acum trebuie sa formam familia Iasului”, a spus presedintele.

Programul ultimelor 5 etape o avantajeaza oarecum pe Delta Tulcea, care nu mai are de jucat niciun meci prea tare, in timp ce Iasiul are o deplasare complicata la Dunarea Galati si un meci deloc simplu, acasa cu Sageata Navodari (nu luam in calcul meciul cu Botosaniul, care nu ar trebui sa ridice vreo problema echipei din Copou).

Interesant este ca nici Sageata Navodari nu este iesita inca din calculele promovarii, dar echipa lui Aurel Sunda are un program infernal, cu deplasari la Iasi si la Viitorul Constanta (formatie care atunci ar putea fi deja promovata). Nici Viitorul nu are un program prea simplu, cu meciuri complicate impotriva unor formatii redutabile ca Astra II Giurgiu, FC Botosani sau Sageata.

Cu cine mai au de jucat cele patru contracandidate la promovarea in Liga I:

CSMS Iași: FC Botosani (acasa), Victoria Branesti (deplasare), Sageata Navodari (A), Dunarea Galati (D) si Farul Constanta (A).
Viitorul Constanța: CS Otopeni (A), Astra II Giurgiu (D), FC Botosani (A), Victoria Branesti (D), Sageata Navodari (A)
Delta Tulcea: Farul Constanta (A), Dinamo II Bucuresti (D), CF Braila (A), Gloria Buzau (A), FC Snagov (D).
Sageata Navodari: FC Snagov (D), Calatis Mangalia (A), CSMS Iasi (D), FCM Bacau (A), Viitorul Constanta (D)

Sursa: Bună Ziua Iași

08 May. 2012, 12:37 Liga 2
Pe aceeași temă