Prunea, aproape de CSMS! Nichita: „Experiența lui ne-ar putea ajuta”

09 Jan. 2012, 13:06 Liga 2
Prunea, aproape de CSMS!** Nichita:

UPDATE: Primarul Iașiului, Gheorghe Nichita, a declarat că marți va purta o primă rundă de discuții cu fostul internațional Florin Prunea și spune că și-ar dori să-l convingă să urce în Dealul Copoului, în fruntea clubului CSMS Iași. Nichita a afirmat că s-a consultat și cu antrenorul Ionuț Popa înainte de a-i propune fostului portar al echipei naționale să vină la CSMS.

„Cu Florin Prunea am avut o simplă discuție până acum și mi-a spus că este disponibil pentru Iași. În aceste condiții, i-am propus să vină la Iași să discutăm pe marginea unei posibile veniri la CSMS. Am vorbit și cu Ionuț Popa (n.r. antrenorul CSMS), i-am spus despre această variantă și a fost de acord. Florin Prunea este un om de fotbal cu o carte de vizită impresionantă și cu siguranță venirea sa la Iași, în liga a doua, ar fi benefică pentru club. Experiența lui ne-ar putea ajuta. Totul depinde de el. Urmează ca el să vină la Iași pentru a purta discuții și cu membrii Comitetului Director”, a declarat primarul Gheorghe Nichita.


CSMS Iași ar putea începe spectaculos campania de transferuri din acest an, cu o adevărată lovitură de imagine. Dar nu în privința lotului de jucători, ci la nivelul conducerii. Rămasă fără manager general după demiterea lui Leo Grozavu, echipa CSMS Iași ar putea fi condusă începând din retur de fostul portar al echipei naționale, Florin Prunea.

Primarul Iașiului, Gheorghe Nichita, l-a contactat pe fostul goalkeeper al echipei naționale, iar Prunea va veni marți la Iași pentru a discuta pe marginea posibilei sale veniri în Copou.

„Am discutat cu domnul primar Nichita și a rămas să ne întâlnim marți la Iași. Voi veni mâine (n.r. marți) pentru a discuta cu domnul primar. Deocamdată nu pot spune ce șanse sunt să vin la Iași, mai multe vom ști după discuția de marți”, a declarat Florin Prunea.

Articol scris de Narcis Pohoață

09 Jan. 2012, 13:06 Liga 2
Pe aceeași temă