Acasă, tot în deplasare. Progresul Spartac nu a omologat arena proprie și e nevoită să închirieze din nou stadion pentru meciurile din Liga 2

Răzvan STÎNGĂ 27 Feb. 2023, 10:37 Liga 2
Acasă, tot în deplasare. Progresul Spartac nu a omologat arena proprie și e nevoită să închirieze din nou stadion pentru meciurile din Liga 2

Progresul Spartac nu a reușit să rezolve problemele de la stadionul propriu, să ofere condiții optime pentru a nu mai fi nevoită să evolueze pe alte arene. Andrei Erimia a confirmat faptul că nou-promovata va juca la Buftea duelurile de acasă din Liga 2.

Rămâne o opțiune și Clinceni, în continuare, dar șansele sunt ceva mai mici, în acest moment existând intenția ca partidele să aibă loc doar la Buftea.

Progresul Spartac va disputa meciurile din Liga 2 tot la Buftea. Arena proprie nu a fost omologată

A fost un inconvenient pentru Progresul Spartac faptul că nu a putut juca pe stadionul propriu, lucru remarcat în mai multe rânduri de antrenorul Andrei Erimia anul trecut, în prima parte a sezonului, care menționa la final de 2023 că se vor face demersurile necesare pentru ca arena proprie să fie adusă la anumite standarde. Acest lucru nu s-a întâmplat, iar varianta principală este Buftea.

Dacă ar fi reușit să primească acceptul Federației Române de Fotbal pentru utilizarea Stadionului Progresul Spartac, atunci formația lui Andrei Erimia ar fi adus în tribune până la 1.000 de spectatori, echipa sa neavând prea mult susținerea fanilor în partidele jucate la Buftea sau Clinceni, în prima parte de Liga 2.

Îi așteptăm pe fani în condițiile vitrege în care ne desfășurăm meciurile, pe stadionul de la Buftea, probabil că doar acolo vom juca, nu vom mai schimba la Clinceni.

Îi așteptăm alături de noi, pentru că sunt importanți pentru noi, e important că ne susțin. Le mulțumim pentru susținerea acordată în decursul anilor, în mod neîncetat”, a declarat Andrei Erimia despre situația de la Progresul Spartac.

Progresul Spartac, început bun la reluarea Ligii 2

Progresul Spartac ocupă locul 17 în Liga 2, cu 16 puncte, la egalitate cu Ripensia, locul 16, care momentan are un golaveraj superior. În 2023, Progresul Spartac mai are de disputat meciuri cu CSC Dumbrăvița (acasă) și Poli Iași (deplasare) în sezonul regular.

În cele 16 etape disputate în 2022, Progresul Spartac a adunat trei victorii, șase egaluri și șapte înfrângeri și un golaveraj de 14 goluri marcate și 23 primite.

În 2023, Progresul Spartac a reușit o surpriză în duelul cu FK Miercurea Ciuc. A revenit de la 0-2 și a scos un punct, scor final 2-2.

Foto: Progresul Spartac

https://liga2.prosport.ro/seria-1/liga-2-etapa-17-sase-meciuri-incep-de-la-ora-1100-poli-iasi-poate-egala-liderul-steaua-fk-miercurea-ciuc-tinteste-sa-urce-pe-loc-de-play-off-19261178

https://liga2.prosport.ro/seria-1/partida-de-liga-2-dintre-minaur-baia-mare-si-concordia-chiajna-amanata-19261245

https://liga2.prosport.ro/seria-1/ce-se-ascunde-in-spatele-vanzarii-actiunilor-lui-dinamo-va-fi-clubul-o-forta-financiara-sau-e-doar-o-strategie-disperata-pentru-a-pacali-creditorii-grupul-one-dezminte-oficial-orice-implicare-excl-19261184

https://liga2.prosport.ro/seria-1/costel-enache-a-gasit-vinovatul-pentru-ca-unirea-slobozia-a-remizat-cu-steaua-arbitrul-ni-s-a-furat-victoria-mi-s-a-parut-total-deplasat-balanta-a-fost-foarte-inclinata-19261123

https://liga2.prosport.ro/seria-1/oficial-dinamo-are-un-nou-actionar-majoritar-si-anunta-ceea-ce-urmeaza-un-fost-rapidist-e-noul-conducator-al-clubului-19261124

https://liga2.prosport.ro/seria-1/daniel-oprita-impresiile-remizei-dintre-unirea-slobozia-si-steaua-19261114

 

 

 

Răzvan STÎNGĂ 27 Feb. 2023, 10:37 Liga 2
Pe aceeași temă