Progresul Spartac își mută ”casa” pentru meciul cu Steaua. ”Sperăm că vom putea primi în tribune cât mai mulți suporteri bleu-albaștrii, dar și roș-albaștrii”

Marius ANGHEL 16 Nov. 2023, 18:10 Liga 2
Progresul Spartac își mută ”casa” pentru meciul cu Steaua. ”Sperăm că vom putea primi în tribune cât mai mulți suporteri bleu-albaștrii, dar și roș-albaștrii”

Progresul Spartac își mută din nou ”casa” în acest sezon, pentru a treia oară, cum s-a întâmplat și pe parcursul sezonului trecut de Liga 2.

Nu este o decizie definitivă, ci una de moment, de nevoie, pentru a putea organiza în condiții cât mai bune partida cu Steaua, programată în etapa a 14-a a Ligii 2, penultima din 2023. Este, totodată, și o hotărâre în interes financiar, fiindcă meciul cu Steaua va atrage mai mulți spectatori în tribune ca de obicei, deci se vor vinde mai multe bilete și, astfel, se vor câștiga mai mulți bani.

Progresul Spartac organizează la Clinceni meciul de acasă cu Steaua

Progresul Spartac a început al doilea sezon în Liga 2 pe terenul de iarbă al CNAF Buftea, baza federației, unde a organizat jocurile de acasă cu Concordia Chiajna (0-6), Corvinul Hunedoara (1-2), CSC Dumbrăvița (1-3) și Viitorul Pandurii Târgu Jiu (1-2). Ulterior, s-a mutat pe terenul de lângă, cel sintetic al aceleiași baze sportive, pentru jocurile cu CS Tunari (1-2), Metaloglobus București (0-1) și CSM Alexandria (1-3).

Acum, contra Stelei, ținând cont de galeria echipei oaspete, de securitatea pe care trebuie să o ofere la acest meci și de posibilul câștig pe care l-ar avea de pe urma întâlnirii acestui adversar, din vânzarea de bilete, Progresul Spartac a decis să închirieze stadionul din Clinceni. Aici își joacă partidele de acasă Metaloglobus București (Liga 2) și LPS HD Clinceni (Liga 3).

  • În sezonul trecut, Progresul Spartac și-a organizat jocurile de acasă la Clinceni contra Dinamo (0-1), SC Oțelul Galați (0-0) și Steaua (0-3), în rest disputându-și meciurile la terenul sintetic al bazei de la Buftea a FRF, cu excepția celui din barajul de menținere cu Metaloglobus, organizat pe terenul natural de la Buftea.

”Meciul cu CSA Steaua București a fost mutat la Clinceni
Datorită interesului ridicat față de partida de sâmbăta viitoare, împotriva celor de la Steaua, clubul nostru a reușit, pentru prima dată în acest sezon, să închirieze stadionul Clinceni Arena, pentru organizarea meciului din Etapa a 14-a.
Cu un număr mai mare de locuri, o poziție puțin mai accesibilă pentru bucureșteni, și având în vedere că partida nu va fi televizată (ci doar transmisă online pe FRF TV), sperăm că vom putea primi în tribune cât mai mulți suporteri bleu-albaștrii, dar și roș-albaștrii, ca să încheiem anul 2023 printr-un meci cu o atmosferă cât mai frumoasă!
În perioada următoare vom reveni cu mai multe informații legate de achiziționarea biletelor, precum și alte detalii organizatorice utile.
Tot înainte!”, a comunicat Progresul Spartac joi seară.

18 puncte diferență între Steaua și Progresul Spartac

În etapa a 14-a a Ligii 2, penultima programată în 2023, meciul dintre Progresul Spartac și Steaua are loc sâmbătă, 25 noiembrie, de la ora 11:00, la Clinceni. Partida nu este televizată.

Până atunci, profitând că în weekendul acesta nu este programată etapă în campionat, fiindcă se stă din nou pe perioada jocurilor echipelor naționale, Progresul Spartac și-a programat un amical cu Chindia. Jocul are loc sâmbătă, 18 noiembrie, de la ora 11:00, pe stadionul ”Eugen Popescu” din Târgoviște.

Steaua ocupă locul 7 în Liga 2, cu 19 puncte acumulate în 13 meciuri, iar Progresul Spartac se află pe poziția a 20-a, ultima, cu 1 punct.

Foto: Răzvan Păsărică / Sport Pictures

https://liga2.prosport.ro/seria-1/programul-etapei-a-14-a-a-ligii-2-19293186

https://liga2.prosport.ro/liga-3/meci-decis-la-masa-verde-in-liga-3-dupa-ce-s-a-utilizat-un-jucator-suspendat-19293240

https://liga2.prosport.ro/seria-1/si-campionii-fc-arges-a-decis-blocarea-salariilor-din-cauza-rezultatelor-proaste-19293219

https://liga2.prosport.ro/seria-1/dinamo-considera-fcsb-drept-steaua-steaua-si-as47-au-reactionat-19293211

Marius ANGHEL 16 Nov. 2023, 18:10 Liga 2
Pe aceeași temă