Prinde ‘viață’ scenariul lansat de Mircea Sandu: Iașiul a făcut cerere să fie înscris în Liga I!

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 08 Aug. 2013, 18:10 Actualizat: 08 Aug. 2013, 18:11 Liga 2
Prinde ‘viață’ scenariul lansat de Mircea Sandu:  Iașiul a făcut cerere să fie înscris în Liga I!

Mircea Sandu a găsit o soluție prin care să împace și capra și varza. Șeful FRF a declarat că va face o propunere ca Liga 1 să se joace în sistemul cu 20 de echipe, pentru a rezolva și situația fără ieșire, în acest moment, a Rapidului.

Planul lui Mircea Sandu prinde încet-încet contur. Florin Prunea a declarat că Iașiul a făcut cerere pentru un sistem competițional cu 20 de echipe. Dacă se va aproba acest lucru, Iașiul și Rapidul ar reveni în Liga 1. Rămâne de văzut cum se va rezolva problema etapelor și țintarul în noul format.

„Ar fi o revenire la normalitate. Am făcut o cerere în care să se aprobe un sistem competițional cu 20 de echipe. Nu aș vrea să revin la ce s-a întâmplat: s-a văzut unde am ajuns. Este un drept al clubului nostru, ca membru afiliat. Eu nu știu dacă Rapid a făcut o cerere în acest sens. Noi, indiferent ce se va întâmpla, mergem pe drumul nostru. Noi nu avem nicio vină că s-a ajuns în această situație. Noi ne-am apărat punctul de vedere, atât și nimic mai mult”, a declarat Florin Prunea la Digi Sport.

Mircea Sandu: „Să băgăm și Rapidul și Iașiul în Liga 1! Toată lumea va fi mulțumită”

„Domnule, dacă s-au făcut atâtea, nu se poate face Liga I cu 20 de echipe? Să băgăm și Rapidul și Iașiul? Atunci toate lucrurile se pun la punct și toată lumea este mulțumită. În ligile a doua și a treia, din câte am auzit, vor fi serii de câte 12 echipe, pe sistem play-off și play-out. Dar dacă se face propunerea asta la Comitetul Executiv, cu 20 de echipe, o să o votez și eu. Dar asta trebuie să vină din partea Ligii. Este de comentat. Câte echipe ar retrograda de la anul? 6 și promovează 4, pentru că s-a votat pentru sezonul următor varianta cu 18 echipe”, a declarat ieri Mircea Sandu.

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 08 Aug. 2013, 18:10 Actualizat: 08 Aug. 2013, 18:11 Liga 2
Pe aceeași temă