Primul meci și prima înfrângere pentru CSM Reșița, în mandatul lui Alin Minteuan. Cristian Bobar îi acordă însă toată încrederea: ”Are mână liberă la tot ce înseamnă lotul și partea sportivă”

Răzvan STÎNGĂ 08 Nov. 2020, 14:02 Liga 2
Primul meci și prima înfrângere pentru CSM Reșița, în mandatul lui Alin Minteuan. Cristian Bobar îi acordă însă toată încrederea: ”Are mână liberă la tot ce înseamnă lotul și partea sportivă”

Primul meci al celor de la CSM Reșița cu Alin Minteuan pe banca tehnică s-a terminat tot cu o înfrângere. Au cedat cu 0-1 pe teren advers, în fața echipei CS Mioveni, într-o partidă din etapa a 11-a a Ligii a 2-a. Cristian Bobar, președintele reșițenilor, a văzut însă o schimbare de atitudine la jucători și a fost mulțumit de joc, în ciuda scorului.

Partida a fost tranșată de un penalty, în minutul 21, transformat de Bogdan Rusu. Conducătorul a declarat că nu este așa convins că a fost corect dictată lovitura de pedeapsă. Dacă nu s-ar fi dat, a declarat Cristian Bobar, atunci exista posibilitatea ca echipa sa să scoată un punct.

Cristian Bobar: ”Am încercat să jucăm fotbal, şi am reuşit în unele momente, dar degeaba” 

Referitor la schimbările pe care le-a adus Alin Minteuan, la câteva zile de la numire, președintele Reșiței a apucat să remarce anumite aspecte pe care fostul antrenor secund al campioanei CFR Cluj le-a implementat. Este încântat de modul în care vede fotbalul și de discuțiile pe care acesta le are cu jucătorii.

Nu s-a încheiat deloc cum ne-am dorit. Ce să facem, mergem înainte. Cred eu că, din păcate, diferenţa a fost făcută de acel 11 metri. Din tribună nu am văzut foarte bine dacă a fost sau nu penalty, dar e clar că dacă nu era acel 11 metri jocul se îndrepta spre un rezultat de egalitate care probabil era echitabil, din punctul meu de vedere.

Dacă este să fiu realist, jucătorii au avut o atitudine mai bună, cel puţin în a doua repriză. Alin Minteuan se vede că vine de la un nivel superior, le cere jucătorilor nişte lucruri foarte bune, dar ei trebuie să asculte. Chiar am avut o discuţie cu el după meci, are mână liberă la tot ce înseamnă lotul de jucători şi partea sportivă. Alin a venit într-un moment foarte greu pentru echipă, a încercat în două zile să schimbe mult. Am încercat să jucăm fotbal, şi am reuşit în unele momente, dar degeaba, dacă rezultatul nu este cel aşteptat. Sper ca şi jucătorii să se trezească odată. Sper!”, a declarat Cristian Bobar pentru Radio Reșița.

Pentru CSM Reșița urmează restanța cu Concordia Chiajna 

CSM Reșița a ajuns la trei eșcuri la rând în Liga 2. Pe lângă eșecul cu CS Mioveni din etapa a 11-a, anterior a pierdut și confruntările cu Turris Oltul (scor 1-4) și Pandurii (scor 1-2). Formația din Valea Domanului se situează acum pe locul 18 din 21 de echipe, cu 8 puncte strânse după disputarea a nouă partide.

Pentru CSM Reșița urmează restanța din etapa a 10-a, cu Concordia Chiajna, de pe teren propriu. Partida va avea loc miercuri, 11 noiembrie, de la ora 14:00.

https://liga2.prosport.ro/seria-1/liga-2-etapa-11-doar-cinci-meciuri-se-joaca-de-la-ora-1100-dupa-ce-doua-au-fost-amanate-de-la-ora-1200-se-joaca-derby-ul-asu-poli-fc-u-craiova-19156349

https://liga2.prosport.ro/seria-1/alin-minteuan-sincer-dupa-ce-a-semnat-cu-csm-resita-inainte-sa-vin-am-analizat-lotul-am-gasit-probleme-echipa-este-intr-o-situatie-mai-delicata-19156122

https://liga2.prosport.ro/seria-1/acuzatii-socante-la-csm-resita-primarul-ioan-popa-ii-banuieste-pe-fotbalisti-de-blaturi-ganditi-va-ce-inseamna-asta-in-bugetul-unui-fotbalist-19155892

 

Răzvan STÎNGĂ 08 Nov. 2020, 14:02 Liga 2
Pe aceeași temă