Prima reacție a lui Dinu Gheorghe după ce Rapid a promovat matematic. Ce schimbări urmează să se facă

Marius ANGHEL 22 May. 2016, 23:29 Liga 2
Prima reacție a lui Dinu Gheorghe după ce Rapid a promovat matematic.** Ce schimbări urmează să se facă

Rapid București a învins, scor 3-1, în Giulești, pe FC Academica Clinceni și a promovat matematic în Liga 1, iar directorul sportiv Dinu Gheorghe a declarat că meritul pentru revenirea în primul eșalon al fotbalului românesc aparține jucătorilor și antrenorului Dan Alexa.

„Este mai frumoasă așa promovarea decât altfel. Am avut un adversar extrem de motivat, o echipă bună, care, după niște înfrângeri usturătoare, a jucat foarte bine azi. La noi s-a acumulat puțin oboseala. Mai avem o etapă, la Bacău, apoi avem vreme să pregătim sezonul de anul viitor, din Liga 1”, a declarat Dinu Gheorghe la DigiSport după victoria cu FC Academica Clinceni.

Directorul sportiv al Rapidului anunță schimbări importante în lotului giuleștenilor pentru sezonul următor. Mai mult, Dinu Gheorghe speră ca jucătorii să-și primească cât mai repede salariile restante și patronul Valerii Moraru să continue la gruparea de sub podul Grant.

„Important e că ne-am făcut treaba pe teren, am bătut astăzi. Să vină banii la băieți! Această promovare aparține 99% jucătorilor și lui Dan Alexa, împreună cu staff-ul lui. Este meritul lor aproape în totalitate. Au fost condiții grele, chiar foarte grele la un moment dat. Sunt băieți de mare caracter, au dovedit că-și respectă meseria, respectă acești suporteri, mai ales că au fost condiții grele la Rapid în acest sezon. Nu-mi rămâne decât să le spun „Chapeau bas!”. În toamnă, dacă va fi omologat stadionul, vom juca în continuare aici, în Giulești. Vor fi schimbări de lot. Această echipă și-a făcut treaba, unii încheie contractele, unii vor continua, alții nu, vom aduce alții care să ne ajute să facem o figură frumoasă anul viitor. Avem obligația pentru lumea asta care iubește Rapidul și pentru cei care investesc bani să facem lucruri bune în Liga 1. Nu este ușor pentru dânsul, dar eu sper ca domnul Moraru să rămână, pentru că fără dânsul Rapidul nu mai exista”, a încheiat Dinu Gheorghe.

Rapid a acumulat 43 de puncte și nu mai poate pierde promovarea pe teren, aflându-se la cinci puncte distanță de Dunărea Călărași, cu o etapă rămasă de disputat până la finalul play-off-ului din Liga 2.

Articol scris de Iulian COȘULEȚU (Mediafax)
Foto: Alexandru RAITA

Marius ANGHEL 22 May. 2016, 23:29 Liga 2
Pe aceeași temă