Prețul biletelor la Dinamo – Steaua, primul ”Etern derby” jucat în Liga 2, și câte locuri le-au fost oferite fanilor echipei din Ghencea! PCH, comunicat prin care cheamă suporterii la stadion: ”Câine, nu uita niciodată”

Marius ANGHEL 06 Sep. 2022, 10:40 Liga 2
Prețul biletelor la Dinamo - Steaua, primul ”Etern derby” jucat în Liga 2, și câte locuri le-au fost oferite fanilor echipei din Ghencea! PCH, comunicat prin care cheamă suporterii la stadion: ”Câine, nu uita niciodată”

Dinamo începe de astăzi, marți, de la ora 17:00, comercializarea fizică a biletelor pentru derby-ul cu Steaua, programat să se dispute vineri, de la ora 21:30, pe cel mai mare stadion din țară, Arena Națională.

Partida contează pentru etapa a 6-a a sezonului regular al Ligii 2, derby-ul fotbalului românesc, între cele mai titrate cluburi, urmând să se joace pentru prima dată în eșalonul secund.

Biletele, în funcție de locația din stadion aleasă, au prețuri diferite, cel mai ieftin costând 25 de lei, la Peluze, iar cel mai scump urmând să scoată din buzunarul fanilor 200 de lei, pentru un loc la Lojă.

Suporterii din Peluza Cătălin Hîldan n-au ratat ocazia să-și ironizeze adversarii din Ghencea cu ocazia acestui joc.

Bilele la Dinamo – Steaua, între 25 și 200 de lei

Dinamo a anunțat printr-un comunicat începerea vânzării și din punct de vedere fizic a biletelor pentru derby-ul cu Steaua, cele electronice putând fi achiziționate mult mai ușor, prin intermediul internetului și a unui dispozitiv conectat la el.

Pentru ”cel mai important meci al sezonului regular în Liga 2 pentru Dinamo”, așa cum numește clubul roș-alb întâlnirea cu Steaua, tichetele pot fi achiziționate de la Arena Națională, de marți până vineri, între orele 17 și 21:30, ori de la stadionul Dinamo, de marți până joi, între orele 17 și 21:30.

  • Prețurile biletelor sunt următoarele: 25 lei (Peluze), 40 lei (Tribuna 2), 50 lei (Tribuna 1), 70 lei (Vip 2), 80 lei (Vip 1) și 200 lei (Loje).

”Bilete la DINAMO vs STEAUA, pe Arena Națională
CUMPĂRĂ BILETE AICI:
https://www.bilete.ro/dinamo-bucuresti-steaua-bucuresti…/
Vineri, de la ora 21:30, se joacă cel mai important meci al sezonului regular în Liga 2 pentru Dinamo: derby-ul împotriva celor de la Steaua.
Partida se va disputa pe Arena Națională, unde vom avea o atmosferă extraordinară, generată în special de suporterii noștri de la Peluza Cătălin Hîldan și Peluza Sud.
Asteptăm pe stadion toată suflarea dinamovistă, atât din țară, cât și din afara granițelor.
Biletele pot fi achiziționate de pe platforma Bilete.ro sau de la casele de bilete de la Arena Națională și Stadionul Dinamo, la prețuri începând de la 25 lei.
Biletele ELECTRONICE (e-ticket) – se pot prezenta direct pe ecranul unui dispozitiv mobil (telefon mobil tip smartphone sau tabletă). NU necesită imprimare (printare). Recomandăm să aveți biletul salvat în telefonul mobil, secțiunea „imagini” / „album foto” și telefonul mobil încărcat. DACĂ acest lucru nu este posibil, vă rugăm să vă prezentați cu biletul în format fizic (tipărit la imprimantă).
Bilete FIZICE (bilet tipărit) – se pot achiziționa de la casele de bilete din următoarele locații:
Arena Națională (Bd. Pierre de Coubertin)
MARȚI – VINERI: 17:00 – 21:30
Stadionul Dinamo (Șos. Ștefan cel Mare)
MARȚI – JOI: 17:00 – 21:30
Pentru evitarea aglomerației de la casele de bilete, vă recomandăm să achiziționați biletele în format ELECTRONIC.
Posesorii de abonamente vor primi biletele de intrare în zona aferenta abonamentului, prin e-mail în zilele următoare.
Aici e DINAMO!”, a transmis Dinamo.

Steaua are 8.000 de bilete pentru derby-ul cu Dinamo

Steaua va avea la acest meci suporterii în Peluza II Sud a stadionului, cea care are intrarea dinspre bulevardul Basarabia.

Clubului din Ghencea îi revin 8.000 de bilete pentru acest meci, prețul unui tichet fiind de 25 de lei, așa cum a comunicat și Dinamo.

”Avem 8.000 de bilete în peluză la eternul derby!
Suporterii Stelei își pot cumpăra bilete la derby-ul cu Dinamo, de vineri, de pe Arena Națională! Steaua are rezervate 8.000 de bilete în peluza dinspre Bulevardul Basarabiei.
Prețul unui tichet este de 25 de lei”, a transmis Steaua.

Suporterii steliști pot achiziționa bilete online de la următoarea adesă: https://www.bilete.ro/mvc/booking/event/32231?evitoken=Steaua

Peluza Cătălin Hîldan: ”Vineri are loc meciul la care te gândești, se datorează faptului că tu nu ai renunțat, în timp ce alții au ales surogatul plătit de stat”

Înaintea jocului cu Steaua, suporterii din Peluza Cătălin Hîldan au avut un comunicat prin care încearcă atragerea a cât mai mulți fani ai echipei la derby. Ironiile la adresa adversarului nu au lipsist.

”E entuziasm mare săptămâna aceasta în mințile noastre, ale tuturor. Cu toții așteptăm ziua de vineri, să cântăm, să batem din palme și să sărim, acum mai mult ca oricând.
E firesc să fie așa. În mocirla Ligii a 2a, printre meciuri jucate la matineu sau în afara Bucureștiului, e poate cea mai mare bucurie a noastră, reîntâlnirea cu fețe (cu t sau cu ț, același lucru) destul de cunoscute. Ne-a fost dor, recunoaștem.
Dar să nu uităm, de fapt, de ce venim. Și, mai important decât atât, să nu uităm că motivul e același, indiferent că în peluza opusă se află o mie de oameni care s-au pregătit cu zilele pentru acest meci, indiferent că sunt doi săteni, localnici care și-au început aventura bahică la primul cântat al cocoșului.
Dinamo este aceeași, indiferent că joacă cu Unirea Dej ori cu Concordia Chiajna sau cu Rapid ori echipa armatei. Cum, la fel, Dinamo este aceeași, indiferent că joacă în Liga 1, indiferent că joacă în Liga 2.
În mintea noastră, a tuturor, trebuie să fie Dinamo pe primul plan, iar noi trebuie să punem preț pe cei pe care-i avem în spatele nostru, nu pe cei din față. Dacă mintea-ți stă la meciul de vineri, adu-ți aminte că atunci joacă Dinamo și că așa ar trebui să trăiești fiecare meci.
Câine, nu uita niciodată că bucuriile tinereții ți le-a adus D-ul roșu ce apare scris în sufletul fiecăruia dintre noi și că tu, spre deosebire de militarii fără grade, ai luptat cu toate puterile pentru a-ți ține echipa în viață, uneori fără arme, doar cu dragostea dusă la limitele absurdului. Faptul că vineri are loc meciul la care te gândești, se datorează faptului că tu nu ai renunțat, în timp ce alții au ales surogatul plătit de stat.
Da, vineri va fi un meci între noi, pe banii noștri, și ei, tot pe banii noștri”, a transmis PCH.

Înaintea desfășurării etapei a 6-a a Ligii 2, Dinamo ocupă locul 12 în clasament, cu 6 puncte, în timp ce Steaua se află pe poziția a 7-a, cu 10 puncte.

Meciul dintre Dinamo și Steaua are loc vineri, de la ora 21:30, pe Arena Națională.

Foto: Peluza Cătălin Hîldan-Dinamo

https://liga2.prosport.ro/seria-1/etapa-a-6-a-a-ligii-2-va-avea-in-componenta-sa-derby-ul-fotbalului-romanesc-dinamo-steaua-runda-incepe-la-buftea-si-se-termina-la-miercurea-ciuc-19244225

https://liga2.prosport.ro/seria-1/dinamo-s-a-despartit-de-geani-cretu-echipa-din-prima-liga-la-care-merge-mijlocasul-si-suma-pe-care-urmeaza-sa-o-primeasca-clubul-19244247

https://liga2.prosport.ro/seria-1/florin-prunea-il-ataca-pe-principalul-actionar-al-cainilor-dorin-serdean-a-nenorocit-dinamo-si-nu-va-pleca-fara-bani-ce-spune-despre-implicarea-lui-mohammad-murad-19244161

https://liga2.prosport.ro/seria-1/dinamo-steaua-pe-arena-nationala-cainii-inchiriaza-cel-mai-mare-stadion-al-romaniei-pentru-derby-comunicatul-clubului-19244153

Marius ANGHEL 06 Sep. 2022, 10:40 Liga 2
Pe aceeași temă