Președintele Concordiei, despre cum l-a convins pe Gabi Tamaș să semneze și despre viața extrasportivă a fostului internațional: ”Merg și eu cu el dacă e cazul!” | VIDEO

Andreea VISU, George CONSTANTIN 10 Jan. 2023, 11:29 Liga 2

Cristian Tănase, președintele clubului Concordia Chiajna, a vorbit în cadrul emisiunii ProSport LIVE despre transferul lui Gabriel Tamaș, fundașul central în vârstă de 39 de ani, la gruparea ilfoveană.

Cristian Tănase, despre cum l-a convins pe Gabi Tamaș să semneze cu Concordia Chiajna

În cursul zilei de luni, Gabi Tamaș a fost prezentat oficial la Concordia, echipa de pe locul 9 în clasamentul din Liga 2.

Cristian Tănase a dezvăluit că nu i-a luat mult să îl convingă pe Tamaș să semneze și a vorbit și despre derapajele pe care le-ar putea avea fundașul. Fostul internațional are liber la distracție din partea conducerii. Mai mult decât atât, Tănase se oferă chiar să îl însoțească pe Tamaș.

”Mă cunosc cu el de ceva timp și a fost o discuție simplă și rapidă. Ne-am înțeles foarte repede. Nu știu dacă o să aibă derapaje în afara terenului, nu știm, e viața lui personală, atâta timp cât el pe teren își face treaba și e profesionist, poate să facă ce vrea, merg și eu cu el dacă e cazul.

Sub nicio formă nu l-am convins financiar. Aveam nevoie de bărbăție, aveam nevoie de personalitate și de valoare fotbalistică, așa cum este Gabi Tamaș.

Pe partea financiară nu este un contract ieșit din comun, sub nicio formă. Dacă aveam vreo 7-8 jucători ca Tamaș, cred că eram în play-off an de an cu ei.

Dacă ne câștigăm meciul de la Baia Mare, următoarele meciuri sunt finale, fără nouă puncte nu putem să accedem în play-off, asta ne dorim de la acest sezon”, a spus Cristian Tănase, la ProSport LIVE.

Gabi Tamaș: ”Ce bază sportivă am găsit la Chiajna m-am crucit!”

Gabi Tamaș s-a arătat plăcut surprins de condițiile pe care le-a găsit la Concordia Chiajna, făcând referire în special la baza sportivă a ilfovenilor.

”Am semnat cu Chiajna, în primul rând datorită prieteniei cu președintele Tănase. La Chiajna am găsit normalitate, un club la care nu există o oră întârziere la salarii. De când m-am întors în țară nu a fost club care să fie la zi cu salariile, niciodată nu am luat banii lunar!

Apoi, ce bază sportivă am găsit la Chiajna m-am crucit! Este una extraordinară, aș spune în primele cinci din țară, după baza celor de la FCSB de la Berceni, Farul, FCU Craiova și U Craiova. Totul la superlativ. Toate acestea m-au convins să semnez cu Chiajna”, a spus Gabi Tamaș, pentru Liga2.ro.

Florin Prunea felicită Concordia: ”O să vedeți cum arată echipa cu el acolo!”

Prezent în studioul ProSport LIVE, Florin Prunea l-a felicitat pe Cristian Tănase pentru reușita de a-l convinge pe Tamaș să aleagă Concordia Chiajna. Fostul portar este convins că echipa din Ilfov va avea o cu totul altă față în a doua parte a sezonului, după venirea fostului internațional.

”Vreau să-l felicit pe Cristi Tănase pentru că a reușit să aducă un jucător ca și Gabi Tamaș, o să vedeți Chiajna cu Gabi Tamaș acolo. Nu mă gândeam că Chiajna își va permite să îl aducă peste echipele din Liga 1. Din câte știu eu, el a mai avut două oferte din Liga 1 și uite că omul a ales Chiajna.

Gabi (n.r. Tamaș) alege să lucreze cu oamenii, așa s-a dus și la Petrolul. Este un transfer important în fotbalul românesc aducerea lui Tamaș la Chiajna”, a declarat Florin Prunea, la ProSport LIVE.

Foto: Răzvan Păsărică / Sport Pictures

https://liga2.prosport.ro/seria-1/exclusiv-prima-reactie-a-lui-gabi-tamas-dupa-ce-a-semnat-cu-concordia-chiajna-am-gasit-normalitate-apoi-m-am-crucit-19257405

https://liga2.prosport.ro/seria-1/lovitura-de-imagine-data-de-concordia-chiajna-a-semnat-cu-gabriel-tamas-durata-contractului-si-ce-spune-presedintele-cristian-tanase-19257397

Andreea VISU, George CONSTANTIN 10 Jan. 2023, 11:29 Liga 2
Pe aceeași temă