Vizită surpriză la reunirea Gloriei. Ilie Stan le-a tradus jucătorilor gestul: „Trebuie să înțeleagă că politicul, suporterii și oamenii de fotbal din județ sunt alături de noi”

Marius ANGHEL 19 Jun. 2019, 14:54 Pregătiri, amicale

La primul antrenament desfășurat în vederea pregătirii noului sezon al Ligii 2, jucătorii echipei SCM Gloria Buzău au avut parte de o surpriză. La reunirea care a avut loc luni a asistat și primarul Constantin Toma, care a ținut să îi cunoască și să le transmită încurajări elevilor lui Ilie Stan chiar de la startul perioadei de pregătire.

„Chiar dacă a fost primul antrenament, am fost surprinși de prezența domnului primar Constantin Toma. Este un lucru bun, mai ales că vizita dânsului nu a fost una de curtoazie, ci una normală, pentru că îi place sportul. Și o spun cu responsabilitate pentru că ne cunoaștem de mult timp. De pe vremea când eram la Gloria și ne sprijinea financiar prin firmele pe care le deținea. Prin acest gest jucătorii trebuie să înțeleagă că și politicul și suporterii și oamenii de fotbal din județul Buzău sunt alături de noi”, a spus Ilie Stan, citat de site-ul oficial al Gloriei.


Primarul Buzăului, Constantin Toma, s-a îmbrăcat lejer și a fost în mijlocul jucătorilor la reunire

SCM Gloria Buzău este o echipă susținută de autoritățile locale, care face parte din clubul sportiv finanțat de primăria Buzău și care va juca în Liga 2 după două promovări consecutive, din Liga a 4-a în Liga a 3-a și din apoi în eșalonul secund.

Până acum, echipa buzoiană a făcut, oficial, patru transferuri: portarul Relu Stoian (ex Sepsi OSK), fundașul Marius Ioniță (ex Energiticianul), mijlocașul Valentin Munteanu (ex Dunărea Călărași) și atacantul Valentin Alexandru (ex Chindia Târgoviște). La reunire, noutate a fost și atacantul Dragoș Huiban (ex Sportul Snagov). Ilie Stan a anunțat că este în discuții avansate cu Viitorul Constanța pentru împrumutul fundașului Gabriel Nedelea și atacantului Cosmin Tucaliuc.

Foto: SCM Gloria Buzău

Marius ANGHEL 19 Jun. 2019, 14:54 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă