Victorie mare pentru Progresul Spartac. Liderul Seriei a 3-a a Ligii 3 a câștigat la scor un amical cu prim-divizionara bulgară Dunav Ruse

Marius ANGHEL 23 Jan. 2020, 11:30 Pregătiri, amicale

Liderul Seriei a 3-a a Ligii 3, Progresul Spartac, a desfășurat două meciuri amicale în acest început de an și are procentaj pozitiv. În primul, desfășurat la Chiajna, sâmbăta trecută, echipa pregătită de Andrei Erimia a remizat cu divizionara secundă Concordia, scor 1-1, iar ieri, miercuri, s-a deplasat în Bulgaria, acolo unde a trecut cu 4-2 de Dunav Ruse.

Amicalul de la Ruse, desfășurat împotriva echipei clasate pe locul 11 din 14 în prima ligă din Bulgaria, a oferit Progresului Spartac prilejul unui test serios în această iarnă, poate cel mai important pe care îl va avea programat în perioada de pregătire. Bucureștenii conduși de Andrei Erimia au evoluat curajos și, într-un meci cu multe goluri, s-au aflat permanent la conducere pe tabela de marcaj.

Răzvan Milea (17), Ionuț Tudorache (24, 66) și Cristian Flisc (90+2) au înscris pentru liderul Seriei a 3-a a Ligii 3, în timp ce pentru bulgari au punctat Stefan Hristov (19) și Fernando Henrique (43).

Progresul Spartac a început amicalul cu Dunav în formula: Răduță – Parfeon, Leafu, Matei, Șandru – Boiangiu, Geană, Donca, Milea – Stanciu, Tudorache. După pauză au mai intrat: Voican, Vlad, Acasandrei, Lixandru, Iani, Petcu, Grigore, Brocea, Flisc și Ispas.

Următorul amical pe care Progresul Spartac îl are programat are loc sâmbătă, pe propriul stadion, cu SC Popești Leordeni, ocupanta locului 7 în Seria a 2-a a Ligii 3.

Foto: Venelin Ivanov

Marius ANGHEL 23 Jan. 2020, 11:30 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă