Victorie la limită!

21 Feb. 2009, 19:04 Pregătiri, amicale

Deși aveau programat un amical cu CS Otopeni, ce trebuia să se desfășoare pe stadionul Cotroceni, Sportul a fost nevoită să joace cu ASC Clinceni, echipă clasată pe locul șase în C3,  pentru că gruparea din Liga 1 și-a reconsiderat strategia de pregătire. Condițiile meteo nefavorabile din ultimele zile i-au determinat pe cei de la Otopeni să renunțe la acest joc pentru a evita eventualele accidentări care ar fi putut surveni.

 

Sportul Studențesc a reușit să învingă la limită, scor 1-0, prin golul înscris de Truță, în minutul 52. Meciul s-a disputat pe terenul sintetic al Complexului Olimpic Sportiv de la Izvorani.

 

La finalul întâlnirii antrenorul alb-negrilor, Adrian Falub , a declarat pentru www.liga2.ro: “Am muncit mult în acest joc pentru a reuși să caștigăm. A fost un ultim test, înainte de începerea campionatului, foarte util pentru noi. Vom vedea acum în campionat cum ne vom prezenta. Nu contează rezultatele din meciurile amicale, pentru noi cele mai importante sunt rezultatele din campionat.”

 

Sportul Studențesc: Samoilă – Irimia, Patrichi, Lung, Cazan – C. Gheorghe, Lungu, Ghinga, Ferfelea –  Curelea, T. Bălan.
Antrenor: Adrian Falub
Au mai jucat: Truță, Ciupe, Poppa, L. Dobre, Secăreanu

ASC Clinceni: Chirea – Budeanu, Niță, Tudor, Nedelcu – Geană,Șelaru, Oșca, Stoica – Chiriță, Novac
Antrenor: Emilian Șerbănică
Au mai jucat: Marinescu, Boiciuc, Dedu, Dunca, Erciu, C. Mihai

La acest meci a asistat și Narcis Răducan, trimis special de antrenorul Unirii Urziceni, Dan Petrescu, pentru a urmări mai mulți jucători ai formației din Regie.

 

Articol scris de  Laurențiu Bătrînu
 

21 Feb. 2009, 19:04 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă