BNR va evacua Progresul din Cotroceni!

02 Apr. 2009, 17:51 Liga 2
BNR va evacua** Progresul din Cotroceni!

Conducerea clubului din Liga a II-a Progresul București a anunțat, joi, printr-un comunicat remis agenției MEDIAFAX, că proprietarul bazei Cotroceni, Banca Națională a României, va evacua, la data de 7 aprilie, gruparea "bancară".

 

"Situația în care a ajuns clubul Progresul, în pragul excluderii din campionat și al falimentului, se datorează exclusiv BNR. Facem încă un apel disperat de a salva acest club de tradiție de la dispariție. Șicanele venite dinspre bancă au fost continue (…) Acum, deși încă nu există o decizie definitivă, BNR a trimis trei notificări pentru evacuarea fotbalului din Cotroceni, urmând ca pe 7 aprilie acest lucru să se pună în practică", se arată în comunicatul clubului Progresul.

 

FC Progresul a primit o penalizare de trei puncte în clasament, din cauza datoriei către portarul bulgar Radostin Stanev, iar din această cauză nu a fost programată în etapa a XXIII-a a Ligii I, contra Dunării Giurgiu. Aceasta este prima neprogramare din campionat a grupării bancare, deoarece meciul cu Dunărea Galați din prima etapă a returului a fost reprogramat.

 

MEDIAFAX

 

02 Apr. 2009, 17:51 Liga 2
Pe aceeași temă