Vâlcenii s-au reunit cu gânduri mari: „Obiectivul va fi locurile 1-5”

26 Jun. 2012, 20:31 Pregătiri, amicale
Vâlcenii s-au reunit cu gânduri mari:**

Jucătorii de la CSM Râmnicu Vâlcea s-au reunit primii din Liga a II-a și speră ca din toamnă să șteargă impresia negativă lasată în sezonul trecut, când echipa s-a luptat pentru supraviețuire.

Florin Plecanciuc speră ca alb-albaștrii să continue creștearea arătată în finalul sezonului trecut, odată cu venirea pe bancă a lui Alin Artimon. „A fost o vacanță scurtă, dar parcă așteptam ziua revenirii, să-mi văd colegii și să fac mișcare cu ei. Dacă vrem să jucăm la un nivel mai înalt, pauzele sunt destul de scurte. Trebuie să ne pregătim bine, să ne punem la punct din vedere fizic și tactic și să pornim cu bine sezonul. În finalul sezonului trecut am arătat că s-au format relații de joc, dacă vom continua la fel, putem face un campionat foarte bun. Sper ca prin succese și un joc frumos să aducem publicul la stadion” a afirmat fundașul Florin Plecanciuc.

Mijlocașul Florin Pârvu crede că echipa sa va reveni printre fruntașele seriei. „Ne-am întors cu forțe noi, prea multă vacanță strică, cu cât mai repede reunirea, cu atât mai bine, am avut și program individual, pe care l-am respectat. Obiectivul pentru sezonul viitor va fi locurile 1-5, suntem același nucleu care a dus campionatul trecut, jucători tineri care am crescut în valoare și experiență. Anul trecut am schimbat 3-4 antrenori, acum sperăm să rămânem cât mai mult cu domnul Artimon, s-a văzut în finalul campionatului trecut că a fost benefic pentru noi. Sper să-mi ajut echipa să promoveze cât mai repede în primul eșalon. Eu vreau să îmi fac treaba cât mai bine cât timp am contract, dacă mi se va oferi prelungirea, cu atât mai bine, pentru că sunt vâlcean” a declarat și mijlocașul Florin Pârvu.

Articol scris de Adi Georgescu

26 Jun. 2012, 20:31 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă