„UTA se bate pentru locul 3”

08 Mar. 2012, 01:18 Pregătiri, amicale

Luceafărul Oradea nu mai este pregătită de Călin Moldovan, antrenorul care a învins-o de trei ori pe UTA anul trecut. Leo Grozavu a preluat formația bihoreană în această iarnă cu scopul de a o salva fără emoții de la retrogradare, dar și a o pregăti de un obiectiv mai important în sezonul următor.

„Deocamdată, îmi propun să construiesc o echipă care din vară să aibă alte aspirații în Liga a 2-a. Dar, trebuie să fim foarte atenți și în acest retur, fiindcă, în cazul în care ne culcăm pe o ureche, riscăm să avem probleme. Mi-aș dori foarte mult să nu se retragă nicio echipă sau cât mai puține, fiindcă vrem să avem continuitate în jocuri, să nu scădem nivelul campionatului”, a spus fostul fundaș.

Grozavu a vorbit și despre lupta pentru promovare în seria de Vest a ligii secunde: „Este clar că Poli și Bistrița sunt cele mai îndreptățite să spere la Liga 1, dar se știe că ambele au probleme cu obținerea licenței. Tocmai de aceea, sunt patru cinci echipe care se bat cu șanse egale pentru locul trei ce ar putea fi promovabil, iar UTA se află și ea printre ele”.

Orădenii antrenați de Grozavu au pierdut amicalul de miercuri contra arădenilor de la UTA la limită, scor 1-0. Pocuca a marcat singurul gol al meciului în minutul 9

Sursa: Sport Arad

08 Mar. 2012, 01:18 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă