UTA pierde din nou

29 Jul. 2009, 11:43 Pregătiri, amicale
UTA pierde din nou

 

Bătrâna Doamnă a pierdut cu 2-0 amicalul de ieri seară de la Oradea cu FC Bihor. Orădenii nu au uitat că au în față o rivală care mereu i-a pus probleme și a abordat partida cu mult elan, uneori dus până la durități, acceptate nepermis de centralul Ciprian Danșa. „Suntem supărați mai mult pe faptul că orădenii au jucat dur. Prea dur pentru un joc de verificare înainte cu puțin timp de începerea campionatului”, a recunoscut Roland Nagy.

 

Pe parcursul meciului, arbitrul întâlnirii a eliminat un fotbalist de la FC Bihor, însă se impuneau mult mai multe cartonașe roșii. UTA a început partida în următoarea formulă de echipă: Mârne – Bilia, Pocuca, Pascariu, Draia – Drida, Chindriș, Riviș, Purece – Paina, Fl. Pavel. Noutate, după cum se poate observa, este testarea lui Cosmin Paina, ultima oară la ACU. „Este fotbalistul Gaz Metanului Mediaș. Se află deocamdată în probe”, a recunoscut antrenorul secund de la UTA, care l-a mai avut elev pe Paina la Tricotaje Ineu.

 

În partea a doua a meciului au mai evoluat Nădăban, Apostol, Gâlcă, Fritea, Leucuța, Polgar, Cornea, Furdean și Mutulescu. În continuare, utiștii vor avea parte astăzi de două ședinte de pregătire, urmând ca joi seara, de la ora 20, să joace un amical în compania celor de la CS Ineu.

 

Articol scris de: Daniel Berar

29 Jul. 2009, 11:43 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă