UTA a început pregătirea în Antalya: „Suntem în paradis”

10 Feb. 2012, 17:20 Pregătiri, amicale

De la temperaturi cu minus, echipa fanion a Aradului s-a mutat în stațiunea Kemer, din Antalya, unde temperatura medie în timpul zilei este de 14-15 grade Celsius. Bineînțeles, cele trei terenuri de iarbă din vecinătatea hotelului Limra sunt și ele foarte potrivite pentru exercițiile tehnico-tactice, pe care antrenorii „textiliști” pun accentul în această fază a pregătirii precompetiționale.

Dacă antrenamentul de joi după-amiază a fost unul ușor, de dezmorțire după cele aproape 24 de ore de drum, vineri, „textiliștii” au trecut cu adevărat la treabă. De la ora 10 și 15,30, Mara et. comp. au avut posibilitatea să controleze mingea așa cum și-au dorit ei, ceea ce nu s-a mai petrecut dinainte plecării la Moneasa. În cantonamentul montan, „alb-roșii” s-au exprimat doar pe terenuri acoperite cu zăpadă, sau înghețate, iar la revenirea acasă, vremea potrivnică i-a trimis pe „textilști” sub balonul de la „Bendea”, pe unul dintre terenurile sintetice de mini-fotbal ale respectivei baze sportive.

„Față de ceea ce am lăsat în urmă la Arad, aici, parcă, suntem în paradis. Nu ne lipsește absolut nimic, avem toate condițiile să muncim bine în următoarele nouă zile. Am venit îmbrăcați de iarnă, multora le este cald aici. Eu zic că temperaturile sunt numai bune pentru antrenamente și meciuri de verifcare”, ne-a mărturisit Giovanni Catanzariti, care și-a însoțit echipa în Antalya pentru a se asigura că nu-i lipește nimic. Președintele „alb-roșiilor” s-a ocupat rapid de închirieraea unui autocar cu care echipa să se deplaseze pe distanțe mai lungi pentru unele partide de verificare, dar a și luat legătura cu directorii de turnee din Antalya.

Joi seara a ajuns în cantonament și Vasilios Galanis. Atacantul grec a venit direct din Salonic și de vineri dimineață se antrenează alături de noii săi colegi. Toți fotbaliștii arădeni sunt sănătoși, se pregătesc la capacitate maximă și nu există niciun motiv ca vreunul dintre ei să fie menajați în amicalele ce urmează.

FC Ordabasy, primul adversar

Mâine, de la orele 17:00, arădenii vor disputa primul meci amical în Turcia, în compania echipei FC Ordabasy, formație aflată pe locul 6 în prima ligă din Kazahstan. Meciul se va disputa la Belek, oraș situat la 80 km față de locul de cantonament al alb-roșilor. Următorul meci amical al UTAei va fi duminică, la ora 10, cu Farul Constanța, în complexul hotelului Limak Limra.

Sursa: Sport Arad
Foto: FC UTA Arad

10 Feb. 2012, 17:20 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă