Ultima săptămână liberă pentru rapidiști!

Marius ANGHEL 06 Jan. 2013, 16:44 Pregătiri, amicale
Ultima săptămână liberă** pentru rapidiști!

Componentii divizionarei secunde Rapid Suceava intra in ultima saptamana de vacanta. Luni, 14 ianuarie, antrenorul Ovidiu Murariu va suna adunarea pe Areni, la reunirea lotului fiind asteptati deocamdata doar cei 15 jucatori ramasi din vechea garda. Timp de doua saptamani, „ceferistii” se vor antrena la Suceava, urmand ca undeva in jurul datei de 31 ianuarie sa plece intr-un stagiu montan de pregatire la Campulung sau Vatra Dornei.

„Va fi un cantonament de zece zile. Nu am stabilit inca locatia, dar sper sa avem parte de zapada, chiar daca jucatorilor nu le place acest lucru”, a spus antrenorul Ovidiu Murariu.

Tehnicianul a declarat ca nu exista vreun jucator din lotul actual care sa-si fi afisat intentia de a parasi echipa. „Nu si-a exprimat nimeni dorinta de a pleca. In conditiile actuale, in care sunt probleme financiare la majoritatea cluburilor, este si greu sa-ti gasesti alta echipa. Risti sa ramai somer in cazul in care cauti nod in papura pentru a pleca in alta parte”, a mai spus Murariu, care a anuntat si posturile deficitare ale echipei: „Avem nevoie de un portar, de atacanti, de mijlocasi centrali si chiar de mijlocasi laterali. Am avut o discutie cu conducerea, iar de saptamana viitoare vom incerca sa contactam jucatorii pe care vrem sa-i aducem. Vrem sa dublam posturile, dar asta nu inseamna ca vom aduce jucatori care sa fie la numar. Vrem jucatori de valori apropiate cu ce avem acum in lot”.

Sursa: Gazeta de Suceava

Marius ANGHEL 06 Jan. 2013, 16:44 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă