Targoviste s-a intors din cantonamentul centralizat

27 Jul. 2009, 15:19 Pregătiri, amicale
Targoviste s-a intors din cantonamentul centralizat

 

Cel de al doilea ciclu de pregatire al echipei de langa Turnul Chindiei, s-a incheiat sambata cu un meci in care adversar i-a fost Minerul Anina (calificata in turul Cupei Romaniei).

Delegatia targovisteana a ales ca locatie de pregatire centralizata o frumoasa statiune montana din zona muntilor Semenic – Resita, Secu. Timp de 10 zile antrenorii Becheanu au supus intreg lotul avut la dispozitie, la un program intens de antrenamente (doua pe zi), urmat de sauna, bazin de refacere, sala de sport.

Pe langa antrenamentele propriu-zise, fotbalistii de la Targoviste au intalnit in cateva jocuri scoala, jocuri de verificare, mai multe echipe din zona, de liga a III si a IV-a. In aceste meciuri nu scorul s-a urmarit ci s-a avut in vedere va­loarea celor veniti in probe, integrarea lor in angrenajul echipei si testarea unor cupluri in atac.  Acum urmeaza alte 3-4 partide de verificare, de cristalizare al unui unsprezece de start. In acest sens un prim raspuns il constituie meciul din Cupa Romaniei, de miercuri, cu FC Arges II la Pitesti.

 

Amicale:

2-0 cu Jiul Rovinari

7-1 Arsenal Resita

2-1 FCM Resita

4-1 cu Minerul Anina

 

In partida cu Minerul Anina (o formatie extrem de ambitioasa, cu multa daruire in joc) tehnicienii nostri au inceput cu: Zegheru (Lunescu), Zidaroiu, Gildau, Moroita, Iuba, Boros, Popescu, Petculescu, Cernea, Penescu, Tica.

In repriza a doua au intrat Giurcan – Birsan, Oana, Zidaroiu (Mihai), Iuba, Boros (Todeila), Zamfir, Cernea, Popescu, Mindru, Petculescu.

Golurile au fost marcate (dupa combinatii reusite) de Popescu, Zamfir, Mindru, Petculescu. De remarcat inca 3 bare, ale lui Cernea, Tica, Petculescu. Gazdele au redus din handicap in ultimele secunde. Chiar daca a fost un meci de pregatire s-a jucat totusi cu multa ambitie, pe un teren foarte bun, intr-un cadru natural, frumos. Nu au putut fi utilizati, fiind usor accidentati, Dinu, Sandulescu, Constantin.

La meci au asistat patronul echipei, domnul Ghiorghi Zotic si presedintele Catalin Neculaescu. Intreaga delegatie s-a reintors acasa sambata seara, urmand ca de luni sa intre in cea de-a 3-a etapa de pregatire (jocuri amicale).

Dintre cei veniti la probe, toti au fost retinuti inca o saptamana, urmand ca sambata, dupa meciul cu Electrosid Titu, antrenorii vor decide daca acestia raman la FCM Targoviste, sau se vor intoarce la cluburile lor.


Sursa: fcmtargoviste.ro
 

27 Jul. 2009, 15:19 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă