„Sunt mulțumit de nivelul la care suntem acum”

10 Mar. 2012, 19:28 Pregătiri, amicale

Luceafărul Oradea a disputat astăzi, pe terenul II al Stadionului Cetate din Alba Iulia, un nou meci de verificare înaintea reluării campionatului Ligii a II-a. Jucătorii bihoreni au întâlnit colega de serie, formația locală, Unirea, în compania căreia au încheiat la egalitate, cu scorul de 1-1.

După un început bun de joc al elevilor antrenorului Leo Grozavu, care și-au și creat câteva ocazii de a înscrie, ratate însă, treptat partida s-a mai echilibrat. La pauză s-a intrat cu scor alb, 0-0. În repriza a doua au apărut și golurile. Primii care au marcat au fost jucătorii gazdă, care au deschis scorul prin N. Oltean, în minutul 53. Formația bihoreană și-a revenit destul de repede însă și după ce a preluat inițiativa în joc a și restabilit egalitatea, prin C. Roșu, în minutul 79.

Pentru Luceafărul au evoluat de la început în meciul de la Alba Iulia: B. Miron – D. Mihuț, Letan, D. Mureșan, A. Achim – S. Ianc, Lupuț, Bundea – Blănaru, T. Moldovan, C. Roșu. Pe parcurs au mai fost introduși însă și: Samoilă, Codoban, F. Neaga, D. Muntean, Gh. Popescu, Konyeha, Svarczkopf.

De partea cealaltă, antrenorul gazdelor, Stelian Gherman, a mizat pe formula: Pascal – Schuller, I. Șerban, Bumbac, Bucurică – Cl. Oara, D. Militaru, V. Florea, M. Petrescu – S. Mureșan, Pecarov. După pauză au mai intrat: Lasc, Negură, N. Oltean, M. Mariș, Potopea, Coțolan, M. Oprea și A. Ianc.

„A fost un meci bun de pregătire cu un adversar de același calibru, cum mi-aș fi dorit să fi avut mai multe în această perioadă. Am început bine jocul, am avut trei-patru ocazii, dar nu am marcat. Pe finalul reprizei Alba a echilibrat disputa, ne-am revenit după pauză și după un sfert de oră am preluat din nou inițiativa. Sunt mulțumit de nivelul la care suntem acum, ținând cont de vremea și terenurile care au fost. Sigur, pentru ceea ce îmi doresc eu mai avem multe de pus la punct”, a declarat, la final, tehnicianul echipei Luceafărul, Leo Grozavu.

Teoretic, acesta a fost ultimul joc amical din această iarnă pentru Luceafărul. Săptămâna viitoare se va relua campionatul, iar în prima etapă bihorenii au programat meci la Deva. Există posibilitatea însă ca devenii să se retragă din campionat și atunci sâmbăta viitoare va fi liberă pentru Luceafărul, care pentru a suplini golul lăsat, ar putea disputa un nou joc de verificare.

Deși, în această iarnă s-a tot vorbit de retragerea echipei Mureșul Deva din competiție, deocamdată clubul Luceafărul nu a fost anunțat oficial în acest sens, însă jocul de sâmbăta viitoare cu Mureșul este incert. O clarificare este așteptată la începutul săptămânii viitoare.

Sursa: Bihoreanul

10 Mar. 2012, 19:28 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă