Stahl a revenit la UTA după o nouă serie de probe date la Borussia Dortmund. Arădenii așteaptă verdictul nemților

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 23 Jan. 2019, 13:04 Actualizat: 23 Jan. 2019, 13:14 Pregătiri, amicale
Stahl a revenit la UTA după o nouă serie de probe date la Borussia Dortmund.  Arădenii așteaptă verdictul nemților

Ionuț Popa îl are la antrenamentele echipei UTA și pe mijlocașul Albert Stahl (20), cel care a revenit la Arad după ce timp de opt zile a fost să dea, din nou, probe în Germania, la echipa under 23 a clubului Borussia Dortmund. Jucătorul „Bătrânei Doamne” a fost testat în această perioadă alături de numeroși fotbaliști din toate colțurile lumii, o decizie în privința unui viitor contract nefiind încă luată de nemți, scrie Sport Arad.

Stahl a evoluat și într-un amical dintre Dormund Under 23 și o formație din campionatul regional german, în care s-a făcut remarcat cu o pasă de gol. Arădenii așteaptă acum concluziile nemților pentru perioada de pregătire și verificare a mijlocașului.

„Ne rugăm să reușească, pentru că, în cazul acesta, la cât de bine stăm la capitolul bani, ne-ar ajuta mult”, spunea Ionuț Popa anul trecut, după ce Stahl era solicitat la o primă serie de probe la Borrusia. În acest sezon, mijlocașul a evoluat pentru UTA în 12 meciuri, dintre care în nouă a început ca titular.

Altfel, la antrenamentele conduse de Ionuț Popa se află și un austriac, Kevin Hinterberger, un jucător de bandă dreaptă de 25 de ani, care până acum a evoluat în ligile inferioare din țara sa. În schimb, la fundașul Simon Strauss s-a renunțat după doar o zi.

UTA își încheie primul stagiu de pregătire, de pe plan local, vineri, iar marți, 29 ianuarie, urmează să joace un nou amical, cu Szeged, în Ungaria.

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 23 Jan. 2019, 13:04 Actualizat: 23 Jan. 2019, 13:14 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă