Stahl a revenit la UTA după o nouă serie de probe date la Borussia Dortmund. Arădenii așteaptă verdictul nemților

Marius ANGHEL 23 Jan. 2019, 13:04 Pregătiri, amicale
Stahl a revenit la UTA după o nouă serie de probe date la Borussia Dortmund.** Arădenii așteaptă verdictul nemților

Ionuț Popa îl are la antrenamentele echipei UTA și pe mijlocașul Albert Stahl (20), cel care a revenit la Arad după ce timp de opt zile a fost să dea, din nou, probe în Germania, la echipa under 23 a clubului Borussia Dortmund. Jucătorul „Bătrânei Doamne” a fost testat în această perioadă alături de numeroși fotbaliști din toate colțurile lumii, o decizie în privința unui viitor contract nefiind încă luată de nemți, scrie Sport Arad.

Stahl a evoluat și într-un amical dintre Dormund Under 23 și o formație din campionatul regional german, în care s-a făcut remarcat cu o pasă de gol. Arădenii așteaptă acum concluziile nemților pentru perioada de pregătire și verificare a mijlocașului.

„Ne rugăm să reușească, pentru că, în cazul acesta, la cât de bine stăm la capitolul bani, ne-ar ajuta mult”, spunea Ionuț Popa anul trecut, după ce Stahl era solicitat la o primă serie de probe la Borrusia. În acest sezon, mijlocașul a evoluat pentru UTA în 12 meciuri, dintre care în nouă a început ca titular.

Altfel, la antrenamentele conduse de Ionuț Popa se află și un austriac, Kevin Hinterberger, un jucător de bandă dreaptă de 25 de ani, care până acum a evoluat în ligile inferioare din țara sa. În schimb, la fundașul Simon Strauss s-a renunțat după doar o zi.

UTA își încheie primul stagiu de pregătire, de pe plan local, vineri, iar marți, 29 ianuarie, urmează să joace un nou amical, cu Szeged, în Ungaria.

Marius ANGHEL 23 Jan. 2019, 13:04 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă