Seso a câștigat dubla cu Mureșul Luduș

04 Aug. 2012, 16:34 Pregătiri, amicale
Seso** a câștigat dubla cu Mureșul Luduș

Vineri după masa de la ora 18, Seso Câmpia Turzii, a susținut jocul revanșă cu Mureșul Luduș, echipă care are în componență mai mulți jucători și antrenorul de la desfințata Unirea Ungheni. În disputa de vineri, elevii lui Valentin Șandru au reușit să se impună la limită, prin golul semnat de Victor Moțet, în minutul 10, din lovitură de pedeapsă, obținută de Sergiu Mărginean. Pe lângă acest gol marcat, elevii lui Șandru au mai ratat câteva situații, dar nici oaspeții nu au rămas datori la capitolul ratări.

Valentin Șandru a avut la dispoziție următoarea garnitură: A. Sebestyen – R. Tornyai, R. Tarcea, Șt.Popa, A. Costea, V.Mocanu, B. Costea, A. Sorcoiu, V. Moțe, Sg. Marginean, Ad. Fertea. În repriza secundă au mai jucat: B. Fărcaș, R. Nădășan, I. Berchișan, G. Ciungan, A. Mocanu, R. Revnic.

În partida tur disputată pe terenul din Luduș, elevii lui Valentin Șandru au reușit să se impună cu scorul de 2-1, prin golurile realizate de Sergiu Mărginean. Pentru gazde atunci a deschis tabela Vasile Dicher.

Următorul joc de verificare a celor de la Seso este programat miercuri, 8 august la ora 18, pe terenul din Câmpia Turzii, în compania celor de la Unirea Jucu, echipă pregătită de Radu Sabo, care activează în liga a IV-a, din județul Cluj.

Articol scris de Ioan ARION

04 Aug. 2012, 16:34 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă