SCM Pitești la primul și ultimul amical înaintea Cupei României

Mihai Andries 09 Aug. 2013, 12:00 Pregătiri, amicale
SCM Pitești la primul** și ultimul amical înaintea Cupei României

Noua echipă de fotbal a Piteș­tiului va disputa astăzi primul ami­cal al verii. SCM Pitești întîlnește de la ora 20, pe terenul central al stadionului Nicolae Dobrin, pe FCM Tîrgoviște, echipă de Liga a III-a cu care argeșenii au fost cole­gi de serie în precedenta ediție de campionat. Jocul cu dâmbo­vi­țenii es­te ultimul test pentru fot­ba­liștii lui Crivac, înainte de con­frun­tarea de miercuri, din depla­sare, cu In­ter Mărkuș Slatina, din turul III al Cu­pei României.

Au renunțat la trei jucători

După aproape două săptămîni de antrenamente, antrenorul Iu­lian Crivac a renunțat la trei jucători care au evoluat în sezonul trecut la SCM Pitești. Alb-violeții s-au des­părțit de Hapaină, Stănescu și Deliu, care nu au corespuns cerin­țelor tehnicianului. În locul celor trei, principalul grupării din Trivale vrea să întărească echipa cu ju­cători care deja se află în probe la Pitești.

Botea, în probe

De cîteva zile, alături de fotba­liștii de la SCM Pitești se pregă­tește și fundașul central Marian Bo­­tea. Fotbalistul bucureștean es­te destul de familiarizat cu Piteș­tiul, pentru că la începutul se­zo­nu­lui trecut a mai evoluat și pen­tru FC Argeș. Botea este bucu­reș­tean de origine și a mai evoluat în cariera sa la Dinamo II. Rămîne de văzut dacă și Crivac va fi mul­țu­mit de randamentul jucăto­rului și da­că acesta va fi oprit la echipă.    

 

Sursa: Curierul Zilei


 

Mihai Andries 09 Aug. 2013, 12:00 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă