Rus și Kharbat se pregătesc de luni cu UTA

10 Jul. 2012, 13:13 Pregătiri, amicale
Rus și Kharbat** se pregătesc de luni cu UTA

Al doilea antrenament al zilei de luni a început la ora 19,45 în Calea Aurel Vlaicu. Adrian Falub și Marius Suller au sosit mai târziu la Arad, ședința de pregătire de dimineață conducând-o „secundul” Dan Stupar. Dar, seara, pe o temperatură suportabilă, utiștii au răspuns comenzilor „principalului” lor, printrei ei fiind și două figuri noi.

După cum anticipam, Ciprian Rus va fi testat până la urmă de tehnicienii „textiliștilor”. Atacantul de 22 de ani al lui CS Vladimirescu s-a întors de curând de la Botoșani și începând de luni seara își încearcă șansa la echipa fanion a Aradului. Un alt fotbalist care s-a lăsat așteptat a fost Ayman Kharbat. Israelianul de 19 ani și-a luat recent BAC-ul și pare a fi de acord să părăsească Clujul pentru un an-doi. Mijlocaș ofensiv de viteză, Kharbat a fost dorit de UTA încă din iarnă, însă situația școlară nu i-a permis să schimbe orașul la acea vreme.

Așa cum vă spuneam, Muscă a părăsit echipa cu o destinație necunoscută, dar s-a mai produs o despărțire începând cu această săptămână. Este vorba de una temporară, atâta timp cât un al jucător al lui CFR Cluj, Păun, a fost chemat la naționala României Under 17.

Sursa: Sport Arad

10 Jul. 2012, 13:13 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă