Reunire în așteptarea clarificărilor!

Marius ANGHEL 16 Jul. 2013, 14:03 Pregătiri, amicale
Reunire în așteptarea clarificărilor!

Conpet Ploiesti a efectuat ieri primul antrenament in vederea noului sezon, in care singura certitudine – deocamdata – este aceea ca echipa din Strejnic s-a inscris in Liga a III-a! Inscrierea, efectuata ieri, a coincis cu sedinta de pregatire efectuata sub comanda antrenorului Florin Parvu, cel care este convins ca „daca vom avea sustinerea financiara necesara continuarii activitatii ne vom descurca, pentru ca avem un nucleu de jucatori bun si, de asemenea, sunt multi fotbalisti care vor sa vina sa lucreze la Conpet, asteptand doar «semnalul» ca lucrurile vor decurge normal”.

La primul antrenament, noutatile au fost mijlocasul Anghel (ultima data la CS Blejoi, apartine de Petrolul) si portarul Ene (ex-Chimia Brazi), iar astazi este asteptat si Alex Costache (foto – imprumutat la Avantul Maneciu).

Au lipsit, fata de lotul cu care s-a incheiat sezonul trecut, Razvan Catana – care se antreneaza cu ACSM Campina, in timp ce Huza si Catalin Vlad s-au prezentat la arena din Strejnic, manifestandu-si intentia de a negocia cu alte grupari, Vlad fiind dorit de Petrolistul Boldesti.

De asemenea, C. Munteanu (aflat in Belgia, la familie) si Dr. Gheorghe au fost invoiti, in timp ce nigerianul Paul Abba – care se pregateste la Strejnic, asteapta concretizarea unei oferte de la esalonul secund.

Maine, Conpet are programat si primul meci oficial, la Papauti, in judetul Covasna, unde va da piept in faza I nationala a Cupei Romaniei cu echipa locala.

Pana atunci, astazi, se spera intr-o intalnire „lamuritoare” privind viitorul echipei, cu factorii de decizie din societatea care patroneaza echipa, in urma careia vestile sa fie… bune.

Articol scris de Marian DIMA

Marius ANGHEL 16 Jul. 2013, 14:03 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă