Răuță privește partea plină a paharului după eșecul cu FC Olt: „Am făcut un joc bun”

03 Aug. 2012, 11:20 Pregătiri, amicale
Răuță privește partea plină a paharului după eșecul cu FC Olt:** „Am făcut un joc bun

Alexandru Răuță a fost unul dintre titularii echipei FC Argeș în meciul amical disputat împotriva celor de la FC Olt și pierdut cu 1-2. La finalul partidei jucătorul nu era foarte îngrijorat de rezultat.

– Cum a fost acest meci?
– A fost un joc foarte bun pentru noi. Am întâlnit un adversar destul de valoros și chiar am reușit să facem și un joc destul de bun. Am avut multe momente bune în această partidă și cred că ne-am atins scopul în acest meci.

– Care ar fi lucrurile bune după acest test?
– Cred că trebuie să ne bucure faptul că am reușit să dominăm foarte clar jocul în primele 45 de minute. Atunci am reușit să avem foarte multe ocazii de a marca și am și reușit să marcăm la una dintre fazele noastre. În plus, am reușit să ținem departe adversarul de poarta noastră, numai că am primit un gol după o neatenție a noastră. Una peste alta jocul nostru nu a fost unul rău.

– Te îngrijorează rezultatul?
– Nu mă îngrijorează acest lucru pentru că tșiu că putem să facem mult mai mult. Acest rezultat nu trebuie scos în evidență. Avem experiența anului trecut atunci când am pierdut în amicale, dar în oficiale am mers foarte bine.

– Contează pentru moralul vostru aceste rezultate?
– Poate că pentru moral contează, dar nu foarte mult. Vorbim despre faptul că privești altfel lucrurile când știi că ai obținut mai multe victorii, dar repet nu într-o măsură foarte mare.

– Cum ți se pare decizia amânării debutului de campionat?
– Nu mi se pare o decizie foarte bună pentru noi pentru că ne făcusem un plan să începem meciurile oficiale pe data de 18 august, dar din păcate se pare că sunt foarte multe probleme în fotbalul nostru. Avem multe echipe ce nu se pot înscrie în campionat și apar atunci foarte multe probleme. Nici nouă nu ne este deloc ușor pentru că nu este deloc bine nici pentru noi să te pregătești foarte mult timp și să stai departe de terenul de joc.

– Ce așteptări ai de la sezonul viitor?
– Sper să putem promova. Cu acest gând pornim pentru că am stat și noi foarte mult timp în Liga a II-a. Vrem și noi să ajungem acolo pentru că în prima divizie joacă echipele importante din fotbalul nostru, așa că vreau să facem acest pas în viitorul sezon competițional.

Cătălin Barbu: „Nu trebuie să tragem concluzii după acest meci”

FC Argeș a pierdut meciul amical disputat împotriva celor de la FC Olt cu scorul de 2 – 1, dar managerul general al echipei FC Argeș, Cătălin Barbu nu este îngrijorat de acest rezultat.

„Nu trebuie să tragem concluzii după acest meci pentru că nu avem de ce să facem acest lucru. Să nu uităm că a fost un meci în care au fost folosite două echipe total diferite. În prima parte a meciului am avut pe teren jucători ce foarte probabil o să-i vedem din primul minut în viitorul campionat, în timp ce în partea secundă au fost trimiși pe teren jucătorii care încearcă să ne convingă să rămână la echipa noastră. Ar fi un lucru pripit să tragem concluzii după acest meci amical. A fost un joc util pentru noi, dar nu trebuie să privim decât la jocul nostru în ansamblu și să nu punem mult accent pe rezultat”, a declarat managerul general al echipei FC Argeș.

Sursa: FC Argeș

Foto: Andrei Zevedei (SportArgeș)

03 Aug. 2012, 11:20 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă