Rapidiștii au fost obligați să-și schimbe programul de pregătire. Trei amicale au fost stabilite pentru următoarea săptămână

Marius ANGHEL 31 Jan. 2015, 12:01 Pregătiri, amicale
Rapidiștii au fost obligați să-și schimbe programul de pregătire.** Trei amicale au fost stabilite pentru următoarea săptămână

Aflați în imposibilitatea de a se antrena normal la Suceava din cauza timpului nefavorabil, care a făcut terenurile impracticabile, oficialii Rapidului au decis să schimbe programul pregătire al echipei din mers. Astfel, pentru a da posibilitatea jucătorilor să se antreneze totuși cu mingea, conducerea tehnică a decis ca echipa suceveană să se axeze în perioada următoare pe meciuri amicale disputate în deplasare, trei dintre acestea fiind perfectate în timp record, pentru săptămâna viitoare.

Marți, 3 februarie, cu începere de la ora 11.00, „alb-vișiniii” vor evolua pe terenul grupării de Liga a III-a Bucovina Rădăuți, urmând ca două zile mai târziu, de la ora 14.00, să joace un meci test la Fălticeni, în compania formației de Liga a IV-a Șomuz. Ultimul examen al „ceferiștilor” va fi împotriva celei de-a doua reprezentante a județului în eșalonul al treilea, Bucovina Pojorâta, sâmbătă, la ora 11.00, tot în deplasare.

În continuarea programului de meciuri de pregătire din intersezon, Rapid va mai juca cu Aerostar Bacău, pe 10 februarie, cu FCM Dorohoi, pe 12 februarie la Suceava și pe 21 februarie în deplasare, cu Ceahlăul Piatra Neamț, pe 14 sau pe 15 februarie, în deplasare și cu ASC Bacău, pe 18 februarie, la Piatra Neamț.

Sezonul oficial de primăvară în Liga a II-a se va relua pe data de 28 februarie, Rapidul urmând să evolueze în deplasare, în fieful grupării Unirea Slobozia, într-o partidă contând pentru etapa a XVII-a.

Articol scris de Gabriel TODERAȘCU
 

Marius ANGHEL 31 Jan. 2015, 12:01 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă