Rapid și „FC U” Craiova se antrenează pe terenuri vecine în Antalya. Pancu și Trică s-au „spionat” înainte de amicalul direct

Marius ANGHEL 29 Jan. 2020, 14:29 Pregătiri, amicale

„FC U” Craiova (Liga 3) și Rapid (Liga 2) sunt gata pentru meciul amical de joi, din Antalya. Însă, până atunci, alb-albaștrii din Bănie și giuleștenii s-au întâlnit deja în cursul zilei miercuri, atunci când elevii lui Eugen Trică și cei ai lui Daniel Pancu au susținut un antrenament pe terenuri alăturate în cantonamentul din Turcia.

Ambele echipe s-au pregătit una lânga alta, terenuriile fiind destul de apropiate în baza de pregătire din Lara, acolo unde sunt cazate în această perioadă.

Oltenii i-au recunoscut imediat din tabăra giuleștenilor pe foștii fotbaliști ai Universității Craiova, Ștefan Grigorie, actulamente antrenor secund la Rapid, dar și pe fundașul Petre Goge. Acesta din urmă a jucat la FC Univeraitatea Craiova între 2013-2014, atunci când echipa din Bănie era pregătită de Nicolo Napoli.

Primii care au terminat antrenamentul au fost cei de la Rapid, care au mai rămas câteva minute pe marginea terenului ca să îi vadă la lucru și pe fotbaliștii lui Eugen Trică.

Ora partidei amicale de joi dintre U Craiova 1948 SA și FC Rapid 1923 încă nu a fost stabilită de către organizatori, dar cel mai probabil meciul se va juca de la ora locală 15:30 sau 16:00.

Până acum, de când sunt în stagiul de pregătire din Turcia, Rapid a trecut cu 2-0 de FC Saarbrücken, liderul seriei „Südwest” din liga a patra a Germaniei, iar „FC U” Craiova a remizat, scor 1-1, cu sud-coreenilor de la Ansan Greeners.

Articol scris de Daniel VLAD

Marius ANGHEL 29 Jan. 2020, 14:29 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă