Ioan Radu, mulțumit de jucătorii săi

Liga2.ro 20 Jul. 2009, 12:36 Pregătiri, amicale
Ioan Radu, mulțumit de jucătorii săi

După primul cantonament al sucevenilor, Ioan Radu s-a declarat mulțumit de cum a decurs ultimele 10 zile la Vatra Dornei. Antrenorul de la Cetatea Suceava a declarat că jucătorii și-au atins potențialul prin pregătirea fizică, dar vor încerca să își îmbunătățească jocul, insistând mai mult pe pregătirea tehnico-tactică.

„Pot spune că în acest cantonament am avut condiții foarte bune de cazare, masă, dar și de pregătire. În același timp, am reușit să ne parcurgem programul de pregătire pe care ni l-am propus, mai ales la capitolul acumulare fizică, unde ne-am atins obiectivul. Pe acest fond, în continuare vom încerca să ne îmbunătățim jocul și de aceea vom insista mai mult pe pregătire tehnico-tactică. În același timp, am avut ocazia să-mi fac o idee despre jucătorii veniți în teste la noi, dar și pe ce post ar putea juca fiecare dintre ei”, a declarat Ioan Radu.

În cantonamentul de la Vatra Dornei, Cetatea a disputat două amicale cu Aerostar si FC Panciu. Ambele meciuri s-au terminat cu același scor, 1-1.

Jucătorii suceveni vor avea o zi liberă, urmând ca de mâine să revină la antrenamente. Săptămâna asta Cetatea mai are programate 3 amicale. Elevii lui Radu vor juca de doua ori cu FCM Bacau si cu Fc Panciu.

Articol scris de Bogdan Andrei Fechită

Liga2.ro 20 Jul. 2009, 12:36 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă