Progresul Spartac s-a reunit și se va pregăti pentru returul Ligii 3 inclusiv într-un cantonament în Turcia

Marius ANGHEL 17 Jan. 2019, 13:22 Pregătiri, amicale

Sub comanda antrenorului principal Andrei Erimia, echipa Progresul Spartac s-a reunit, luni, 14 ianuarie, la baza proprie din București, în vederea preparativelor pentru returul Ligii a 3-a. Au lipsit motivat doi jucători. Este vorba despre căpitanul Ciprian Stanciu, care urmează cursurile unui modul psiho-pedagogic, deoarece dorește să devină profesor de educație fizică și sport, dar și să preia o grupă de copii în cadrul clubului. De asemenea, portarul Iulian Răduță a fost învoit pentru rezolvarea unor probleme de natură personală. În afara clasicelor crosuri pe zăpadă, bleu-albaștrii au lucrat și tehnico-tactic, la balonul din incintă.

La vechea garnitură s-au alăturat și câțiva jucători care sunt în perioada de probe. Pe 19 ianuarie, lotul se va împărți pentru un joc-școală între echipa bleu și echipa albastră. După aceea, pe 26 ianuarie va fi perfectat un meci amical cu un adversar încă nedesemnat.

Pe 1 februarie, Progresul Spartac are un amical cu Turris Oltul Turnu Măgurele, apoi între 6 și 15 februarie se efectuează cantonamentul în străinătate, în Turcia, în stațiunea Antalya. Acolo a fost perfectat un amical cu ucrainenii de la Vorskla Poltava II, urmând a mai fi antamat încă un joc internațional.

La revenirea în țară, progresiștii mai au încă două amicale programate, pe 20 februarie cu CSM Alexandria, respectiv pe 23 februarie, cu Astra II.

În prima etapă a returului, Progresul Spartac va da piept pe 1 martie, chiar cu liderul Seriei a 2-a, Rapid.

Articol scris de Cristian FRISK

Marius ANGHEL 17 Jan. 2019, 13:22 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă