Petrolul învinsă la scor de forfait

18 Feb. 2009, 20:52 Pregătiri, amicale
Petrolul învinsă la scor de forfait

Astăzi, pe un teren din baza de pregătire a celor de la Urziceni, a avut loc meciul amical dintre, echipa de pe locul doi din prima ligă, Unirea Urziceni și Petrolul Ploiești. Așa cum arată și scorul final al partidei, 3-0 pentru jucătorii antrenați de Dan Petrescu, meciul a fost s-a aflat la discrieția uniriștilor.

 

În prima repriză Urziceniul a dominat copios partida, având nenumărate ocazii, dar singurul care a reușit să marcheze a fost Rusescu în minutul 27. În partea a doua a jocului Petrolul a echilibrat oarecum partida, dar solizi în apărare și cu un contraatac puternic, ilfovenii au fost, din nou, cei care și-au concretizat ocaziile. Dănălache, în minutul 61, și Galamaz, în mintul 72, fiind cei care au reușit să introducă mingea în plasă.

 

În altă ordine de idei, Odoroabă a fost eliminat în minutul 63 și, conform convenției amicalului, a fost înlocuit cu Mendizov.

 

Unirea: Arlauskis – E. Nicu, Mehmedovic, B. Fernandes, Bordeanu – Todoran, Ricardo Gomez, I. Apostol, Pădurețu – Bilașco, Rusescu. Au mai jucat: C. Grigore – Galamaz, Burns, Brandan, Dănălache, Amusan, S. Frunză.

 


Petrolul:
Panaite – Odoroabă (62 Mendizov), Bozga, A. Stoica, Costache (79 V. Lazăr) – M. Tudor, Tincu (77 R. Avram), Minciună – Budescu (86 Baroian), Arnăutu (60 Muțiu), Coțan (53 Stana).

 

Articol scris de Ciprian Radu

18 Feb. 2009, 20:52 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă