Oprița i-a „furat” mijlocașul din Liga 1 dorit de Ionuț Popa la UTA

Marius ANGHEL 14 Jan. 2019, 18:31 Pregătiri, amicale

Așteptat la Arad de Ionuț Popa, pentru a întări un lot și așa subțiat și cu jucători foarte tineri, mijlocașul Robert Boboc (23 de ani) s-a oprit în drumul său spre vestul țării la Mioveni, echipă unde a mai activat în două rânduri și unde va rămâne și pentru partea a doua a sezonului.

Boboc, mijlocaș la închidere care aparține de Astra și care nu a fost păstrat în lot de antrenorul Costel Enache după ce în prima parte a sezonului a fost utilizat doar 17 minute într-un meci, era dorit de UTA, însă a fost „furat” de CS Mioveni, unde astăzi s-a și alăturat antrenamentelor conduse de Daniel Oprița. Jucătorul va semna cu argeșenii, unde a mai evoluat de două ori în cariera sa, în sezoanele 2014-2015 și 2016-2017.

„Este clar că mai avem nevoie de jucători, iar cei străini sunt cei mai la îndemână. În paralel, continuăm negocierile cu fotbaliști români aflați pe lista noastră de achiziții, noi sperăm să-i avem la Arad cât mai repede posibil, având în vedere că de azi s-a intrat și în cantonament”, a spus, pentru Sport Arad, directorul sportiv al clubului UTA, Claudiu Drăgan.

De luni dimineață, de la ora 10:00, UTA a intrat în primul cantonament din această iarnă, unul desfășurat pe plan local, și s-a antrenat la stadionul Motorul. S-au alăturat lotului Oualid El Hasli și Stephan Coulibaly, care au lipsit în prima săptămână de pregătire.

Lotul convocat de Ionuț Popa, Cristian Păcurar și Dan Țapoș pentru acest prim cantonament: Orlic, Bodea, Zamfir – El Hasni, Copaci, R. Iuga, Cr. Costin, Suslak, Coulibaly, Isac, Hrezdac, Pușcașu, Miculescu, Cip. Rus, Dav. Popa, Cr. Matei, Vulturar, Deta, Dombrovoschi, Alvarenga și Merian.

Foto: Sport Arad

Marius ANGHEL 14 Jan. 2019, 18:31 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă