O nouă remiză albă pentru trupa lui Claudiu Niculescu!

Marius ANGHEL 16 Feb. 2013, 19:56 Pregătiri, amicale
O nouă remiză albă** pentru trupa lui Claudiu Niculescu!

Damila Măciuca a remizat azi la Gyula, scor 0-0, în amicalul disputat cu echipa de Liga a III-a, CS Osorhei. Pentru echipa lui Claudiu Niculescu, aceasta este cea de-a doua remiză albă consecutivă din cantonamentul din Ungaria, după cea cu FC Oroshaza.

Cele mai mari ocazii ale amicalului de a înscrie le-au avut Lircă, cu capul din careu după o centrare de pe partea dreaptă, Pârvulescu cu o semi-foarfecă din 7 metri și Codin, care a lovit bara porții la capătul unei acțiuni personale finalizată cu un șut de la marginea careului mare.

„Meciul a fost unul de uzura, pe un teren desfundat, in care ambele echipe au facut risipa de efort. Daca in aparare nu am avut probleme, pe faza de atac nu reusim sa marcam, desi avem cel putin trei-patru ocazii clare de gol pe fiecare meci. Putem vorbi si de o anumita stare de oboseala instalata, avand in vedere faptul ca baietii au cate doua antrenamente pe zi, iar joi au avut un alt joc de pregatire in care adversarul nu ne-a menajat deloc”, a declarat pentru fcdamila.ro, Bogdan Medrea, directorul sportiv al FC Damila.

Nu au putut evolua, fiind ușor accidentați, Botaș, Melcea și Mihai, în timp ce Menassel, abia ajuns după un drum lung, a fost menajat.

Damila a evoluat în formula: D. Geantă – Deaconescu, I. Stoica, Cucui, E. Stoica – Iordache, Bărbulescu – Ad. Popa, B. Geantă, Lircă – Codin. Au mai jucat: Matache, Pârvulescu, Iancu, Cigan, Ov. Popescu și Smedescu.

Articol scris de Adi Georgescu

Marius ANGHEL 16 Feb. 2013, 19:56 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă